Σφακιανάκης για ελληνικό τραγούδι Eurovision: «Μου θυμίζει Αζερμπαϊτζάν»

Απρίλιος 24, 2018 11:19 ΠΜ
More videos

Ο Νότης Σφακιανάκης είναι από τα δημόσια πρόσωπα που δε διστάζουν να πουν ανοιχτά την γνώμη τους.

Ο τραγουδιστής μετά τη βράβευσή του για τον πολυπλατινένιο του δίσκο «Όταν Επικοινωνούμε» μίλησε στους δημοσιογράφους. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Καλά» σχολίασε και το διαγωνισμό της Eurovision.

Για το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα με τη Γιάννα Τερζή είπε: «Έχω ακούσει της Γιάννας το τραγούδι. Ωραίο τραγούδι είναι. Μου λέτε ότι είναι ελληνικό κτλ, νομίζω ότι είναι λίγο Αζερμπαϊτζάν ένα τέτοιο μείγμα. Ωραίο τραγούδι όμως».

Όσον αφορά το τραγούδι της Κύπρου που θα εκπροσωπηθεί από την Ελένη Φουρέιρα σχολίασε: «Της Ελένης δεν το έχω ακούσει το τραγούδι αλλά μου είπες ότι συμμετέχει για λογαριασμό της Κύπρου.

Τι είναι αυτό τώρα το πράγμα. Συμμετέχω εγώ με τη Ρωσία επί παραδείγματι αλλά είμαι Γερμανός και το τραγούδι μου το έχει γράψει ένας Έλληνας με χορογράφο έναν Γιουγκοσλάβο. Γίνονται αυτά τα πράγματα; Επίσης στη Eurovision που είναι η εικόνα της Ευρώπης, συμμετέχει η Τουρκία που δεν είναι στην Ευρώπη και το Ισραήλ, τώρα συμμετέχει και η Αυστραλία. Ποια Eurovision. Πλάκα μας κάνουν; Τι να παρακολουθήσω; Την τρέλα;»

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο facebook: