Το «Sex and the City» επιστρέφει και είναι επίσημο.

Σεπ 27, 2016 1:48 ΠΜ
More videos

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ επιβεβαίωσε το reunion της Κάρι Μπράντσο και της παρέας της, ωστόσο δεν ξεκάθαρισε αν οι τέσσερις φίλες θα επιστρέψουν στην μικρή ή στη μεγάλη οθόνη

Το «Sex and The City», η σειρά που προκάλεσε φρενίτιδα στις γυναίκες σε όλον τον κόσμο, επιστρέφει. Οι ερωτικές περιπέτειες της Κάρι Μπράντσο και της παρέας της θα συνεχιστούν, γεγονός που επιβεβαίωνει και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

1

guardian

Σε συνέντευξη της η ηθοποιός μίλησε για το reunion της Κάρι, της Σαμάνθα, της Σάρλοτ και της Μιράντα και όπως αποκάλυψε και οι τέσσερις πρωταγωνίστριες είπαν το πολυπόθητο «ναι» για να επιστρέψουν στους ρόλους που τις έκαναν γνωστές σε όλον τον  κόσμο.

«Δεν νομίζω ότι καμία από εμάς είπε όχι», δήλωσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο Press Association.

Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν οι τέσσερις ηρωίδες θα επιστρέψουν στην μικρή ή στην μεγάλη οθόνη. «Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για σειρά ή για ταινία».

00-holding-sex-and-the-city

vogue

Σε παλαιόιερη συνέντευξή της, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είχε μιλήσει για τον ρόλο της Κάρι Μπράντσο που έχει σφραγίσει ανεξίτηλα την καριέρα της. «Ο κόσμος συνήθως δεν συνειδητοποιεί ότι η Κάρι Μπράντσο ήταν ένα εντελώς διαφορετική από αυτό που ήμουν και από αυτό που συνεχίζω να είμαι!».

Πηγή: TIME, protothema

Ακολουθήστε μας στο facebook: