Σέρρες: Μητέρα αρνήτρια απειλεί με διαζύγιο τον σύζυγο επειδή εμβολίασε το 13χρονο παιδί τους

4 Ιανουαρίου, 2022 1:44 ΜΜ
More videos

Η είδηση έρχεται από τις Σέρρες και προκαλεί αντιδράσεις. Μια ανεμβολίαστη γυναίκα έγινε έξω φρενών με τον σύζυγό της μόλις έμαθε πως εκείνος πήγε το 13χρονο παιδί τους, να κάνει το εμβόλιο. 

Στα άκρα οι σχέσεις ενός ζευγαριού στις Σέρρες με τη γυναίκα να απειλεί ανοιχτά με διαζύγιο τον σύζυγό της, επειδή εκείνος πήρε την κατάσταση στα χέρια του, αναφορικά με τον εμβολιασμό του 13χρονου παιδιού τους. Οι εντάσεις στο σπίτι ήταν όπως φαίνεται διαδοχικές το τελευταίο διάστημα με αφορμή τον κορονοϊού και τους εμβολιασμούς, όμως τα πράγματα ξέφυγαν προ ημερών ακόμα περισσότερο.

Η απόφαση ενός άνδρα στις Σέρρες να εμβολιάσει τον 13χρονο γιο του χωρίς την συναίνεση της συζύγου του, η οποία δεν είναι εμβολιασμένη, προκάλεσε την οργή της.

Η γυναίκα επικοινώνησε αμέσως με τον δικηγόρο της και του ζήτησε να προχωρήσει σε εξώδικο σε βάρος του συζύγου της, προκειμένου να τον εμποδίσει να κάνει το ίδιο και με το μικρότερο παιδί τους.

«Μόλις η γυναίκα πληροφορήθηκε πως ο σύζυγός της εμβολίασε τον μεγάλο τους γιο επικοινώνησε μαζί μου και μου ζήτησε να προχωρήσουμε σε εξώδικο σε βάρος του» δηλώνει στα serraikanea.gr, ο δικηγόρος της γυναίκας Ιωάννης Γιάντσιος.

«Του κατέστησε σαφές πως αν εμβολιάσει και το δεύτερο παιδί τους θα προχωρήσει σε αγωγή διαζυγίου. Προσπάθησα να αντιληφθώ αν το ζευγάρι είχε προβλήματα και αν ο εμβολιασμός του παιδιού ήταν η αφορμή. Κατάλαβα όμως πως ήταν η αιτία και πως θα κάνει πράξη της απειλή της» κατέληξε ο δικηγόρος.