Σέρρες: Ανθρώπινη αλυσίδα ζωής για τον 5χρονο Νικόλα από την Παλαιοκώμη Σερρών

15 Δεκεμβρίου, 20218:55 ΜΜ

Αγώνας ζωής για τον μικρό Νικόλα από την Παλαιοκώμη Σερρών, καθώς διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο και την σπονδυλική στήλη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης από της 14 Δεκεμβρίου.

Ένα 5χρονο αγόρι, ο μικρός Νικόλας που ζει στην Παλαιοκώμη Σερρών με καταγωγή από την Αλβανία, έχει διαγνωσθεί με αστροκύττωμα , μια πολύ σοβαρή ασθένεια και νοσηλεύεται από τις 14 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης με όγκο στον εγκέφαλο και την σπονδυλική στήλη. Η οικογένεια του Νικόλα ζει πάνω από 10 χρόνια στην Παλαιοκώμη σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο του Δήμου Αμφίπολης, Ελένη Πατσιά η οποία μίλησε στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ και την Ελένη Μωραΐτη.

Μόλις έγινε γνωστό το γεγονός αυτό, οι κάτοικοι κινητοποιήθηκαν αμέσως προκειμένου να βοηθήσουν την οικογένεια του μικρού Νικόλα που δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθει στα έξοδα της επέμβασης.

Έτσι μια ανθρώπινη αλυσίδα σχηματίστηκε σε χρόνο μηδέν, με στόχο να βοηθήσουν όλοι τον Νικόλα που σε τόσο μικρή ηλικία αναγκάζεται να δώσει αυτή τη μεγάλη μάχη για την ζωή του. Η ταμίας του συλλόγου Εύξεινος Λέσχη Παλαιοκώμης κ. Έλσα Κωνσταντινίδου μαζί με τα υπόλοιπα μέλη στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας και μιλώντας πάντα στην ίδια εκπομπή, περιέγραψε την κατάσταση της υγείας του μικρού παιδιού.

Μέσα σε 48 ώρες συγκεντρώθηκαν τα πρώτα χρήματα χάρη στη βοήθεια και την ανθρωπιά των κατοίκων της περιοχής και των όμορων χωριών. Ενώ ανέφερε ότι προς το παρόν σταματούν να συγκεντρώνουν χρήματα καθώς περιμένουν την επόμενη ενημέρωση για την πορεία και την εξέλιξη της υγείας του παιδιού.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ – epiloges.tv

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News