Σεργουλόπουλος: «Ζητώ τη βοήθεια της πολιτείας, ώστε αν εγώ πάθω κάτι το παιδί μου να μη μείνει μόνο του»

29 Απριλίου, 2022 11:21 ΜΜ
More videos

Το ζήτημα των “αόρατων” οικογενειών της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας ανοίγει απόψε η εκπομπή “Special Report” η οποία καταπιάνεται με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εν λόγω μερίδα πολιτών από τη μη αναγνώριση δικαιωμάτων που απολαμβάνουν τα υπόλοιπα ζευγάρια και γονείς.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, μίλησε μεταξύ άλλων ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με “Το Πρωινό” να μεταδίδει ένα απόσπασμα. Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε τον μεγαλύτερο φόβο του αναφορικά με το παιδί του, αφού απέκτησε τον γιο του μέσω παρένθετης μητέρας.

“Δεν υφίσταται δεύτερος άνθρωπος μέσα στο σπίτι. Αν μου συμβεί κάτι, το παιδί δεν πηγαίνει στον δεύτερο γονιό. Ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι ότι δεν θα ήθελα να μεγαλώσει μόνο του. Ζητώ τη βοήθεια της πολιτείας, ώστε αν εγώ πάθω κάτι, το παιδί μου να μη μείνει μόνο του. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος μου φόβος” είπε ο παρουσιαστής, ο οποίος στο παρελθόν είχε δηλώσει πως είναι ομοφυλόφιλος.

“Οικογένεια σημαίνει θαλπωρή και σιγουριά. Στήριξη και το ότι αισθάνεται κανείς ότι ανήκει κάπου” πρόσθεσε.

“Θέλω να είμαι ένας καλός πατέρας, θέλω να είμαι ένας πατέρας που βάζει όρια. Θέλω να δω ένα παιδί το οποίο θα μεγαλώσει με μόρφωση, να μαθαίνει ιστορία, να είναι ένα παιδί το οποίο να είναι ευγενικό, να σέβεται τους γύρω του. Οπότε κάνω οτιδήποτε κάνει κάποιος άλλος γονιός: θα το μαλώσει, μετά θα έχει τύψεις που το μάλωσε, μετά θα του ζητήσει συγγνώμη, θα του πάρει ένα δώρο παραπάνω” κατέληξε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων μίλησε στο Special Report και ο Γιώργος Καπουτζίδης.