Σεργουλόπουλος: «Όταν γεννήθηκε το παιδί μου άκουσα απαράδεκτα πράγματα»

Μαρ 7, 2021 11:09 ΜΜ
More videos

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε για τις συνθήκες της καραντίνας με το παιδί του, αλλά και τον κύκλο καταγγελιών που έχει ανοίξει στο χώρο του θεάματος

Ο γνωστός παρουσιαστής και επιχειρηματίας, Φώτης Σεργουλόπουλος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», όπου μίλησε για το παιδί του, αλλά και τις κακοποιητικές συμπεριφορές.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε:

«Θέλω να ζητήσω να ανοίξουν τα σχολεία. Ο Γιώργος κάνει μάθημα μέσα από το p.c. Kαι μέχρι πριν λίγο καιρό του λέγαμε να μην είναι στα τάμπλετ και τώρα είναι συνέχεια εκεί.

Ο κακοποιητικός λόγος είναι ένας λόγος που δεν πρέπει να εμφανίζεται στην τηλεόραση ποτέ. Η κοινότητα των γκέι είχε δεχθεί ότι αυτό το πράγμα να κατακρίνονται, είναι κανονικό. Όχι δεν είναι κανονικό. Είναι δικαίωμά μου να ζητάω το σεβασμό. Δεν έκρυψα ποτέ τη σεξουαλικότητά μου. Όταν γεννήθηκε το παιδί μου άκουσα απαράδεκτα πράγματα. Θα έπρεπε αυτοί που τα ξεστόμισαν, να έχουν φύγει από τα παράθυρα, γιατί ήταν ένας κακοποιητικός λόγος προς εμένα και το παιδί μου»

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Αλέξη Κούγια, δηλώνοντας: 

«Δεν μπορεί να μιλάει κανείς για μια κοινότητα ανθρώπων. Ο κ. Λιγνάδης που ανήκει στη ομάδα των ΛΟΑΤΚΙ  δεν ξέρω πόσο υπερήφανος είναι που ο συνήγορός του εκφράζεται έτσι για αυτή την ομάδα. Αυτό το πράγμα, πρέπει να σταματήσει.»

Ακολουθήστε μας στο facebook: