Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
διεθνήΣέρφερ βρήκε Rolex σφηνωμένο κάτω από βράχο στο βυθό το οποίο λειτουργεί...

Σέρφερ βρήκε Rolex σφηνωμένο κάτω από βράχο στο βυθό το οποίο λειτουργεί ακόμη

Αυστραλός σέρφερ Ματ Κάντιμπι ενώ έκανε ψαροντούφεκο στο Noosa Heads, μια παράκτια πόλη στην Αυστραλία, βρήκε ένα θησαυρό.

Κάτω από ένα βράχο ήταν θαμμένο ένα vintage Rolex Submariner.

«Απλώς κολυμπούσα με αναπνευστήρα γύρω από τις ίδιες περιοχές που συνήθως πηγαίνω στη Noosa. Κοιτάζοντας, παρατήρησα ένα Rolex Submariner με το λουράκι του πιασμένο κάτω από ένα βράχο», είπε ο Κάντιμπι μιλώντας στο περιοδικό Fratello.

matt cuddihy found rolex submariner 3

Το Rolex ήταν σε κακή κατάσταση. Η κάσα και η στεφάνη του ρολογιού ήταν αγνώριστα από τη θάλασσα. Το κρύσταλλο είχε πολλές γρατζουνιές. Αυτό κατέστησε πολύ δύσκολη ακόμη και την αναγνώριση ρολογιού.

Ο σέρφερ αρχικά πίστευε ότι αυτό το ρολόι που βρήκε ήταν μια φτηνή απομίμηση. Ωστόσο το συγκεκριμένο Rolex ήταν αυθεντικό και είχε βγει στην παραγωγή μεταξύ των αρχών της δεκαετίας του 1960 και του τέλους της δεκαετίας του 1980.

Το ρολόι εξακολουθεί να λειτουργεί, σύμφωνα με τον σέρφερ, γεγονός που δείχνει τη στιβαρότητα ενός ρολογιού Rolex, το οποίο σχεδιάστηκε αρχικά για καταδύσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες:

matt cuddihy found rolex submariner 4 matt cuddihy found rolex submariner 5 matt cuddihy found rolex submariner 6 matt cuddihy found rolex submariner 7

Τα πιο σημαντικά