Σελίδα στο Facebook ξεμπροστιάζει τις Βρετανίδες τουρίστριες που ξεσαλώνουν στο Μαγκαλούφ

27 Ιουλίου, 2017 4:49 ΠΜ
More videos

Φωτογραφίες από το «δρόμος της ντροπής» ημίγυμνων αλλά και… ολόγυμνων καλλονών, που επιστρέφουν στα ξενοδοχεία τους μετά από οργιώδεις βραδιές

Είναι γνωστό σε όλους ότι μια διόλου ευκαταφρόνητη μερίδα των Βρετανίδων τουριστριών έχει την τάση να τα… δίνει όλα στις καλοκαιρινές της διακοπές, σοκάροντας πολλές φορές την τοπική κοινωνία στα ευρωπαϊκά θέρετρα της Ελλάδα, της Ισπανίας και άλλων δημοφιλών προορισμών.

Εικόνες και βίντεο μεθυσμένων τουριστών που καταναλώνουν ποτάμια αλκοόλ και ξεγυμνώνονται ή ερωτοτροπούν στη μέση του δρόμου κάνουν κατά καιρούς τον γύρο του διαδικτύου, θυμίζοντας στους πρωταγωνιστές τους ότι, στη σύγχρονη εποχή, δύστυχώς καμία πράξη δεν μένει κρυφή και τα κοινωνικά δίκτυα είναι πάντα σε ετοιμότητα για να τους… ξεμπροστιάσουν.

το κλίμα αυτό δημιουργήθηκε και μια νέα σελίδα στο Facebook, η οποία είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στο «walk of shame» των τουριστριών στο Μαγκαλούφ της Μαγιόρκας.

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τον όρο, ως «walk of shame («δρόμος της ντροπής») ορίζεται στην αγγλική γλώσσα η επιστροφή από μια βραδιά… ξεσαλώματος – συνήθως υπό το πρώτο φως της μέρας – η οποία συνοδεύεται με το χαρακτηριστικό χαμηλωμένο ύφος του ανθρώπου που είτε δεν θυμάται καθόλου τι έκανε, είτε θυμάται πολύ καλά!

Το ενδιαφέρον με αυτή τη σελίδα είναι ότι αρκετές από τις φωτογραφίες – κυρίως αυτές που δεν έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών τους – έχουν υποβληθεί από τα ίδια τα άτομα που απεικονίζονται είτε από φίλους τους. Ωστόσο, δεν λείπουν και οι φωτογραφίες που έχουν τραβήξει άλλοι τουρίστες, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν το πιο συνηθισμένο πλέον αξιοθέατο – δυστυχώς – στο Μαγκαλούφ.

[Magawalkofshame] [dailymail] [protothema]

Ακολουθήστε μας στο facebook: