Σελίδα στο Facebook ταπεινώνει ημίγυμνες βρετανίδες τουρίστριες

16 Ιουλίου, 2018 9:28 ΜΜ
More videos

Επέστρεψε και φέτος η σελίδα στο Facebook που ταπεινώνει τις γυναίκες που κάνουν «τον περίπατο της ντροπής» στο ισπανικό θέρετρο της Μαγκαλούφ στη Μαγιόρκα.

Βίντεο των κοριτσιών που περπατούν στο δρόμο ντυμένες με τα εσώρουχά της ή με τα βραδινά ρούχα και τις ακολουθούν άνδρες κάνοντας ταπεινωτικά σχόλια, έχουν αναρτηθεί και πάλι στη σελίδα.
Άντρες κινηματογραφούν γυναίκες με τα εσώρουχά τους στους δομους της πόλης Άντρες κινηματογραφούν γυναίκες με τα εσώρουχά τους στους δομους της πόλης

Στα βίντεο, πολλά από τα κορίτσια κρύβουν τα πρόσωπά τους καθώς προσπαθούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους.
Αναρτούν τις φωτγοραφίες και τα βίντεο σε μια σελίδα στο Facebook με το όνομα «ο περίπατος της ντροπής»Αναρτούν τις φωτγοραφίες και τα βίντεο σε μια σελίδα στο Facebook με το όνομα «ο περίπατος της ντροπής»

Σε ένα από αυτά, μια γυναίκα φαίνεται να περπατά στο δρόμο, όταν ένας άνδρας με κάμερα τη ρωτάει που έμεινε χθες το βράδυ. Προσπαθώντας να κρύψει το πρόσωπό της, του απαντά απλά πως «πέρασε καλά» και συνεχίζει το δρόμο της.

Η συγκεκριμένη σελίδα εμφανίστηκε πέρυσι, και μάλιστα έγινε πολύ δημοφιλής σχολιάζοντας και κατακρίνοντας πολλούς τουρίστες.
Μια γυναίκα βγαίνει από κλαμπ τις πρώτες πρωινές ώρες και σκύβει για να παει τα παπούτσια τηςΜια γυναίκα βγαίνει από κλαμπ τις πρώτες πρωινές ώρες και σκύβει για να παει τα παπούτσια της

Περιέχει κυρίως εικόνες και βίντεο από ημίγυμνα κορίτσια που επιστρέφουν στα ξενοδοχεία τους ή στα ενοικιαζόμενα δωμάτια μετά από μια άγρια νύχτα.

Κάποιοι έχουν επικρίνει την σελίδα για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής των ανθρώπων. Μάλιστα, κάποιος σχολίασε: «Ο λόγος για να επισκεφθεί κανείς το Μαγκαλούφ είναι για να περάσει ‘άγριες και τρελές’ διακοπές. Δεν χρειάζεται κάποιος ηλίθιος να βιντεοσκοπεί την κάθε σου κίνηση».
Ο οδηγός της «βόλτας της ντροπής», όπως αναφέρεται στη σελίδα στο facebook Ο οδηγός της «βόλτας της ντροπής», όπως αναφέρεται στη σελίδα στο facebook 
Ντριοπιαστικές εικόνες στο δημοφιλές τουριστικό θέρετροΝτριοπιαστικές εικόνες στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο

ΑΚόμη και γυμνόστηθες εμφανίζονται κάποιες νεαρές κοπέλες. ΑΚόμη και γυμνόστηθες εμφανίζονται κάποιες νεαρές κοπέλες.

Φωτογραφίες: Facebook/ Maga Walk of Shame

Ακολουθήστε μας στο facebook: