Σεισμός στη Σάμο: Σπαρακτικό το μήνυμα του πατέρα του Άρη που καταπλακώθηκε από τοίχο

31 Οκτωβρίου, 2020 10:38 ΠΜ
More videos

Θρηνεί ολόκληρη η Ελλάδα μετά τον χθεσινό φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ στη Σάμο, που οδήγησε στο θάνατο δυο νέα παιδιά, μαθητές Λυκείου, την Κλαίρη και τον Άρη.

Ο πατέρας του Άρη Αλέξης Κομνηνός που είναι δημοσιογράφος στο επάγγελμα «ράγισε καρδιές» με τα μηνύματά του για το χαμό του γιου του.

«Σε καμάρωνα αγόρι μου. Έβλεπα σε σένα τα δικά μου νιάτα. Ανέπνεες για την Κλαίρη και η Κλαιρη για σένα. Πριν λίγες μέρες ήσουν χαρούμενος στα γενέθλιά της. Εμείς που μείναμε πίσω δεν έχουμε λόγια δεν έχουμε άλλα δάκρυα. Θέλω να την προσέχεις εκεί ψηλά. Μαζί σας έφυγε και το μεγαλύτερο μέρος της καρδιάς μου», έγραψε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κομνηνός, σπαράσσοντας…

Λίγο νωρίτερα είχε κάνει μια ακόμα ανατριχιαστική ανάρτηση για το χαμό του γιου του αλλά και της Κλαίρης. «Σήμερα ο Θεός θέλησε να σε πάρει κοντά του, να έχει έναν μικρό άγγελο δίπλα του για τα μετέπειτα χρόνια. Ξέρω ότι είσαι ευτυχισμένος επάνω στη γειτονιά των αγγέλων κρατώντας από το χέρι την αγαπημένη σου Κλαίρη», έγραφε μεταξύ άλλων ο τραγικός πατέρας.