Σεισμός: Μπαίνει στο Survivor 5 ο Γιάννης Σπαλιάρας;

15 Μαρτίου, 2022 7:48 ΜΜ
More videos

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού παραχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος έκανε και μια φοβερή αλλαγή στα μαλλιά του. Ο ηθοποιός και μοντέλο συγκεκριμένα μίλησε για το Survivor και όπως αποκάλυψε, αν του γινόταν ξανά μια πρόταση δεν θα τον άφηνε αδιάφορο.

Οι νέες δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα για το Survivor

Ποια είναι η γνώμη σου για τους ηθοποιούς που έφυγαν από παραστάσεις για να πάνε στο Survivor;

Επειδή έχω περάσει από το Survivor, είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι το οικονομικό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Πόσο μάλλον όταν προερχόμαστε από μια διετία πανδημίας. Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι ηθοποιοί θα πήγαιναν εκεί καθαρά για οικονομικούς λόγους, ενώ ένα παιδί που πάει στους μαχητές, μπορεί να το κάνει και για λόγους αναγνωρισιμότητας.

Αν σου γινόταν πρόταση, θα ήθελες να πας; Θα ζήταγες πιο πολλά χρήματα;

Είναι λογικό όταν μια εκπομπή πηγαίνει καλά κι όταν ταξιδεύεις στην άλλη άκρη του κόσμου, να αμείβεσαι καλά. Μπορεί ο κόσμος να θεωρεί πολύ μεγάλα τα ποσά, αλλά κανείς δεν ξέρει τι περνάμε εκεί. Το να τρως ένα κομμάτι καρύδα την ημέρα, είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Σίγουρα το να ξανά πάω είναι μια πρόταση που δεν θα με άφηνε αδιάφορο, θα το συζητούσα. Το οικονομικό θα έπαιζε πολύ σημαντικό ρόλο, ειδικά για εμάς που το έχουμε ζήσει ήδη μια φορά. Ωστόσο, επειδή έμεινα μέχρι το τέλος, εμένα το Survivor μου έδωσε πάρα πολλά, δεν μου χρωστάει τίποτα.

«Έχω μετανιώσει για τη δήλωσή μου για τις 4.000 γυναίκες»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε συνέντευξη στην Μαρία Σοφιανού για το περιοδικό «Λοιπόν» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την επιθυμία του να γίνει πατέρας ενώ τόνισε πως μετάνιωσε για την πολυσυζητημένη δήλωση του για τις 4.000 γυναίκες.

Μπαμπάς θέλεις να γίνεις;

Θέλω πολύ να γίνω μπαμπάς. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά. Αγαπάω να παίζω μαζί τους. Πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω.

Πες μου, μετάνιωσες για τη δήλωση με τις 4.000 γυναίκες;

Εγώ σαν άνθρωπος, δεν έχω στηρίξει την καριέρα μου σε σκάνδαλα. Δεν επιδίωξα να προκαλέσω ούτε σε αυτή την περίπτωση κάποιο σκάνδαλο, αλλά έγινε στα πλαίσια του αυθορμητισμού. Και αν μείνουμε εκεί, δεν έχω θέμα.

Ωστόσο, επειδή ζούμε σε μια άγρια εποχή, που βλέπουμε πολλές γυναικοκτονίες και μια έλλειψη σεβασμού προς το γυναικείο φίλο, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όλοι εμείς που είμαστε μπροστά από τις κάμερες, όταν κάνουμε δηλώσεις.

Δηλαδή αν το πάρουμε σαν μια αυθόρμητη δήλωση δεν μετανιώνω, αν το πάρουμε όμως ότι μετράμε τις γυναίκες λες και είναι παγωτά ή ότι οι γυναίκες είναι αριθμοί, τότε μετανιώνω. Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός.

Οι γυναίκες δεν είναι αριθμοί. Πρέπει να σου πω πως από κάτω με ρωτούσε αν τις μετράω και είπα όχι Νομίζω λογικά να το δεις, το νούμερο 4.000 από μόνο του δεν μπορεί να σταθεί πρακτικά. Επομένως αν το πάρουμε σοβαρά, μετανιώνω εκατό τοις εκατό για τη δήλωσή μου για τις 4.000 γυναίκες.