Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαSecret Song – Κατέρρεuσε ο Μιχάλης Αεράκης: «Είχα να κλάψω πολλά χρόνια»

Secret Song – Κατέρρεuσε ο Μιχάλης Αεράκης: «Είχα να κλάψω πολλά χρόνια»

“”Παναγία μου, Παναγία μου! Δεν μπορώ να μιλήσω” αναφώνησε ο Μιχάλης Αεράκης για την έκπληξη στο Secret Song.

Στο πρώτο επεισόδιο του Secret Song με την Ναταλία Γερμανού και δη σαν πρώτος καλεσμένος βρέθηκε ο Μιχάλης Αεράκης, το βράδυ της Κυριακής, στον Alpha. Σε αυτή την ξεχωριστή τηλεοπτική του στιγμή, ο δημοφιλής ηθοποιός έμελλε να δεχθεί μια πολύ όμορφη έκπληξη από τους πιο αγαπημένους του ανθρώπους,

Κι αυτό μιας και η σύζυγος του και ο γιος του θέλησαν να προσφέρουν στον δικό τους άνθρωπο, τον τηλεοπτικό παπα-Μιχάλη από τον Σασμό, το πλέον αγαπημένο του τραγούδι. «Ήτανε μια φορά» ήχησε στο πλατό για να γυρίσει ο Μιχάλης Αεράκης πίσω στα παιδικά του χρόνια και την γενέτειρα του πατρίδα, την Κρήτη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της σκηνικής παρουσίασης, δε, ο έμπειρος πρωταγωνιστής δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική του φόρτιση με αποτέλεσμα να είναι συνεχώς βουρκωμένος και σε σημεία να ξεσπάει σε δάκρυα. Στη συνέχεια βρέθηκαν στη σκηνή τα μέλη της οικογένειας του για να ολοκληρώσουν αυτή την ιδιαίτερη έκπληξη.
«Παναγία μου, Παναγία μου! Δεν μπορώ να μιλήσω… Ξέρεις τι μου θύμισες; Τον συγχωρεμένο τον πατέρα σου που έκανε κάτι τέτοια και να που ήρθε σε εμένα με πρόσωπα πολύ αγαπημένα. Πω πω, μεγαλεία! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ».
«Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ! Είχα να κλάψω πολλά χρόνια» παραδέχθηκε, εμφανώς συγκινημένος, ο Μιχάλης Αεράκης στην Ναταλία Γερμανού σε αυτή την επίσημη τηλεοπτική πρώτη για το Secret Song του Alpha.

Τα πιο σημαντικά