Σε τραγική κατάσταση η οικογένεια Φιλιππίδη: Βγαίνει σήμερα στο «σφυρί» η μεζονέτα στο Ψυχικό

27 Απριλίου, 2022 2:20 ΜΜ
More videos

Με τιμή εκκίνησης τα 645.000 ευρώ ξεκινά ο πλειστηριασμός

Μία δύσκολη ημέρα ξημέρωσε για τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό, ο οποίος πίσω από τα κάγκελα της φυλακής καλείται να αντιμετωπίσει και τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται εδώ και μήνες η οικογένειά του, καθώς και την πιθανότητα να μείνει από σήμερα χωρίς σπίτι η γυναίκα και ο γιος του!

Σήμερα, Τετάρτη του Πάσχα 27/4, βγαίνει σε πλειστηριασμό η μεζονέτα του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό. Η τιμή εκκίνησης είναι στα 645.000 ευρώ. Πρόκειται για τη κύρια κατοικία του ηθοποιού όπου έμενε με τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου και το γιο τους, Δημήτρη. Η περιοχή του Ψυχικού ήταν αγαπημένη του ηθοποιού και όταν δεν δούλευε είχε στέκια που έβγαινε για καφέ και φαγητό αλλά και σε κοντινά πάρκα βόλταρε με το σκύλο τους.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να ανασταλεί ο πλειστηριασμός, επικαλούμενος ότι ο ηθοποιός βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση. «Η αλήθεια είναι ότι την Τετάρτη 27/4 είναι προγραμματισμένος ο πλειστηριασμός του σπιτιού του ηθοποιού στο Ψυχικό. Προσπαθώ να ανασταλεί… Δεν ζητάμε ιδιαίτερη μεταχείριση, ζητάμε αυτό που γίνεται για τόσους πολίτες με οικονομικά προβλήματα να γίνει και για τον Πέτρο Φιλιππίδη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια δεινή οικονομική κατάσταση. Το δικαστήριο έχει ξεκινήσει και ήδη από τις πρώτες μέρες αποδεικτικής διαδικασίας οι ισχυρισμοί της άλλης πλευράς έχουν αρχίσει να καταρρέουν… Θα προσπαθήσω να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον Πέτρο Φιλιππίδη και να μην εκπλειστηριάσουν το σπίτι της οικογενείας του» πρόσθεσε ο ίδιος.