Σε ταξίδι στη Βραζιλία ο Πάνος Καμμένος ενώ θα ψηφίζεται η αλλαγή φύλου

9 Οκτωβρίου, 20178:15 ΜΜ

Τι κι αν στη Βουλή δοκιμάζεται σήμερα και αύριο η δυναμική της κυβέρνησης να περάσει ένα «φορτισμένο» νομοσχέδιο, όπως αυτό της διόρθωσης φύλου, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και συντηρητικός κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος δεν θα είναι παρών στη συζήτηση και την ψηφοφορία.

Ο υπουργός Άμυνας θα επισκεφτεί τη μακρινή Βραζιλία μετά από πρόσκληση του ομολόγου του.

Κι αν στη Βουλή οι κύριοι Δημήτρης Καμμένος και Κώστας Κατσίκης θα διατυπώνουν τις επιφυλάξεις τους για διατάξεις του νομοσχεδίου, ο υπουργός Άμυνας θα επισκέπτεται στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Βραζιλία, πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, όπου θα ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ελληνική υπουργική αποστολή με τον πρωθυπουργό που τις επόμενες ημέρες θα επισκεφτεί επίσημα την Ουάσινγκτον.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας 

“Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Βραζιλία, μετά από πρόσκληση του ομολόγου του Raul Jungmann, με τον οποίο θα συναντηθεί την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017. Επίσης, θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της Embraer.
Στη συνέχεια, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής όπου θα συνοδεύσει τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην επίσημη επίσκεψή του.”

[iefimerida]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News