Σε πελάγη ευτυχίας η Πόπη Τσαπανίδου – Βρήκε νέα δουλειά και παρατάει για τα καλά την πολιτική

20 Ιουλίου, 20235:22 ΜΜ

Μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα αφήνει την πολιτική, όμως δεν θα γυρίσει ξανά στον ρόλο της δημοσιογράφου!

Σύντομη ήταν η παρουσία της Πόπης Τσαπανίδου στην πολιτική, καθώς μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα, αποχωρεί και η ίδια από το κόμμα.

Η γνωστή δημοσιογράφος είχε αναλάβει καθήκοντα ως εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στα τέλη Δεκεμβρίου, αντικαθιστώντας τότε τον Νάσο Ηλιόπουλο. Ωστόσο, ήταν στην τέταρτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και δεν εξελέγη βουλευτής στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023.

Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να αποχωρήσει την πολιτική και να επιστρέψει στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Στην πιάτσα είναι κάτι από περισσότερο γνωστή η εκτίμηση που τρέφει στο πρόσωπο της Πόπης Τσαπανίδου ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης. Βλέπετε, οι δύο συνδέονται εκτός των άλλων και από την κοινή ποντιακή τους καταγωγή.

Οπως γράφει το BigMouth του powergame, o «Τίγρης» που έχει αρχίσει να κάνει νέα σχέδια σε σχέση με την παρουσία του στα media, σκέφτεται σοβαρά να αναθέσει ρόλο-κλειδί στην έμπειρη δημοσιογράφο και πρώην εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Κι όταν λέμε ρόλο, σε καμία περίπτωση δεν τον περιορίζουμε στην παρουσίαση μιας εκπομπής, αλλά σε κάτι πολύ περισσότερο, που θα συνδέεται με τα επιτελικά πατώματα του Ομίλου της Ναυτεμπορικής.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News