Σε πελάγη ευτυχίας η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης: Μετά από 8 χρόνια, η τρυφερή ανάρτηση για τις χαρές

17 Νοεμβρίου, 2022 5:59 ΜΜ
More videos

Κέλλυ Κελεκίδου: Οι δημόσιες ευχές και η τρυφερή ανάρτηση

Χαρές για την Κέλλυ Κελεκίδου και για τον Νίκο Κουρκούλη μιας και γιόρτασαν τα γενέθλια της κόρης τους, Ελπινίκης η οποία έγινε 8 χρονών. Το ζευγάρι αν και κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η τρισευτυχισμένη μητέρα δημοσίευσε μια τρυφερή ανάρτηση.

Μάλιστα, δημοσίευσε τις πιο τρυφερές φωτογραφίες των δυο τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και της ευχήθηκε, εκφράζοντας για άλλη μια φορά την αγάπη της.

«Χρόνια πολλά αγγελούδι μου», ήταν η λεζάντα που συνόδευσε η τραγουδίστρια της φωτογραφίες, με τους διαδικτυακούς της φίλους να στέλνουν τις ευχές τους.

Κέλλυ Κελεκίδου: Οι ευχές και η ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της

Η κρίση στη σχέση Κέλλυς Κελεκίδου και Νίκου Κουρκούλη

Οι τραγουδιστές είναι πολλά χρόνια μαζί και μάλιστα έχουν περάσει κρίση στη σχέση τους, αλλά ποτέ δεν έζησαν χωριστά.

Όπως υπογράμμισε ο Νίκος Κουρκούλης, σε συνέντευξή του στο «Πρωινό», για την περίοδο που τον ήθελαν να χωρίζει από την Κέλλυ Κελεκίδου «περάσαμε μεγάλη κρίση με την Κέλλυ. Χώρια δεν ήμασταν ποτέ, με την έννοια να μείνουμε χώρια στα σπίτια. Υπήρχε μία περίοδος που αναγκαστήκαμε να μείνουμε χώρια λόγω της μετάβασης από την Αυστραλία στην Ελλάδα. Γύρω στον 1,5 χρόνο. Η οικογένειά μου ήταν Αυστραλία και εγώ ήμουν στην Ελλάδα. Τότε ήταν η περίοδος των σεναρίων χωρισμού».