Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΣε μοναστήρι ο ανεμβολίαστος Άρης Σερβετάλης: Δεν φόρεσε μάσκα, τι είπε για...

Σε μοναστήρι ο ανεμβολίαστος Άρης Σερβετάλης: Δεν φόρεσε μάσκα, τι είπε για Άγιο Νεκτάριο

Γιατί πήγε ο Άρης Σερβετάλης σε γνωστό μοναστήρι του Αγίου Όρους;

Ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης επισκέφθηκε τη Μονή μετά τις έντονες αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος»

Στο Αγιο Ορος βρέθηκε ο Αρης Σερβετάλης.

Ο ηθοποιός παραβρέθηκε στην αγρυπνία για την γιορτή των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους, η οποία εορτάσθηκε χθες με το παλιό ημερολόγιο που ισχύει στο Αγιον Ορος, της οποία προεξάρχει ο Καθηγούμενος Γέροντας Εφραίμ, παρουσία μοναχών αλλά και προσκυνητών.

Ο Άρης Σερβετάλης υποδύθηκε τον Άγιο Νεκτάριο στην ταινία «ο Ανθρωπος του Θεού», στην οποία και αναφέρθηκε και μίλησε για τον ρόλο του και την εικόνα στην σύγχρονη εποχή.

Ο ηθοποιός επισκέφθηκε την μονή μετά τις έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», στην οποία και πρωταγωνιστούσε, καθώς δεν δέχεται τον διαχωρισμό των θεατών σε εμβολιασμένους και μη.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, ο Άρης Σερβετάλης μίλησε στους πατέρες της Μονής για τον ρόλο του ως Άγιος Νεκτάριος στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού», όπως αναφέρει το Othodoxia News Agency.

Ο Γέροντας Εφραίμ τον καλωσόρισε στη Μονή και αφού μίλησε για την ιεραποστολή των ταινιών αυτών και γενικότερα για τον σύγχρονο αυτό τρόπο ιεραποστολής , του έδωσε το λόγο.

Ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης τόνισε ότι η συμμετοχή του στην ταινία ήταν μεγάλη ευλογία για τον ίδιο και από εκείνη την στιγμή νιώθει τον Άγιο κοντά του.

eisodia batopaidi 2

eisodia batopaidi 6

eisodia batopaidi 12

screenshot 6Τα πιο σημαντικά