Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΣε λαϊκό προσκύνημα στη Θεσσαλονίκη η σορóς του Βασίλη Καρρά - Σuντετριμμένοι...

Σε λαϊκό προσκύνημα στη Θεσσαλονίκη η σορóς του Βασίλη Καρρά – Σuντετριμμένοι οι συγχωριανοί του στην Καβάλα – «Βοηθούσε τους πάντες»

Με τα καλύτερα και τα πιο τρυφερά λόγια μιλούν οι συγχωριανοί του Βασίλη Καρρά, του αγαπημένου τραγουδιστή που έφυγε χθες (24.12.2023) σε ηλικία 70 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο. Συντετριμμένοι οι κάτοικοι στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, περιμένουν να τον αποχαιρετήσουν στην κηδεία του την ερχόμενη Τετάρτη το μεσημέρι.

Η σορός του Βασίλη Καρρά θα τεθεί αύριο Τρίτη σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10:00 έως τις 13:00 στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη ενώ η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί μια ημέρα μετά στις 12:00 στη γενέτειρά του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, ένα χωριό για το οποίο ο αγαπημένος τραγουδιστής «είχε πολλά όνειρα».

vassilis karras grafeio teleton 2512

«Πάρα πολύ τον αγαπούσε ο κόσμος, ψυχούλα, ψυχούλα», λέει ένας συγχωριανός του ενώ μια άλλη γυναίκα δηλώνει στην ΕΡΤ: «Είμαστε συγκλονισμένοι. Για εμάς ο Βασίλης ήταν πρώτα από όλα συγχωριανός. Θα ήμασταν μαζί σήμερα, εδώ ήταν συνέχεια.

Έχω πολλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη και μου έλεγαν ότι έκανε αγαθοεργίες. Μου έλεγαν με ονοματεπώνυμο και εμείς δεν είχαμε ιδέα. Ξέρω ότι βοηθούσε κυρίως παιδιά. Έστελνε κόσμο μέσα στα νοσοκομεία και τους έδινε χρήματα για να συμπαρασταθούν στα παιδάκια τους».

Έργα ανάπλασης, κράσπεδα, χώροι αναψυχής και πολλά άλλα ήταν αυτά που έκανε ο Βασίλης Καρράς για το χωριό του, όπως αποκαλύπτουν οι κάτοικοι στην ΕΡΤ.
«Ήταν ένας άνθρωπος καλός, έκανε αγαθοεργίες εδώ πέρα. Βοηθούσε τους πάντες, όπου υπήρχαν προβλήματα. Βοηθούσε το χωριό, είχε όνειρα για το χωριό. Εμένα μου έλεγε, που πρόσφατα πήγα και τον είδα, ότι θέλει να κάνει κάποια πράγματα ακόμη», δηλώνουν άλλοι συγχωριανοί του.

Σύσσωμοι οι τραγουδιστές και οι αγαπημένοι συνάδελφοι του Βασίλη Καρρά τον αποχαιρέτησαν χθες το βράδυ από τις πίστες που τραγουδάνε. Η οικογένειά του κανόνισε σήμερα τις τελευταίες λεπτομέρειες για την κηδεία του ενώ η Θεσσαλονίκη – και οι θαυμαστές του σε όλη τη χώρα – θρηνεί για την απώλειά του.

Τα πιο σημαντικά