Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΣε κατάσταση σοκ οι γονείς του 21χρονου παίκτη πόλο που ξεψύχησε σε...

Σε κατάσταση σοκ οι γονείς του 21χρονου παίκτη πόλο που ξεψύχησε σε τροχαίο: «Καλό ταξίδι Ιάσονα»

Τι να πείς. Πρόκειται για τραγωδία. Μόλις 21 ετών. Νεκρός σε τροχαίο. Μένουν πίσω οι γονείς και η οικογένεια του να θυμούνται την εικόνα του, την μυρωδιά του την φωνή του. Πόσο κρίμα. Οι γονείς του είναι σε σοκ. Το παιδί τους πήγε χαρούμενο για διακοπές καια δεν γύρισε ποτέ στο σπίτι. Την ανακοίνωση του θανάτου του την έκανε αστυνομικός που επικοινώνησε με την οικογένεια.

Ο Ιάσωνας Πανταζής έφυγε απο την ζωή σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Εθνική Οδό Μεθώνης – Πύργου στην Πελοπόννησο, σκορπίζοντας τη θλίψη στο χώρο του πόλο, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα. Συγκινητική ανακοίνωση από την ομάδα του.

«Πώς να σε αποχαιρετήσουμε μετά από δεκαέξι χρόνια συνεχής παρουσίας στα νερά της έδρας μας, το «Ρέστειο» κολυμβητήριο; Οι πρώτες φθινοπωρινές προ-εφηβικές αναμνήσεις είναι ανεξίτηλα νοτισμένες από τον «υγρό αέρα» του Φαλήρου. Συζητήσεις, νίκες, γέλια, χαρές που σε κάνουν να νιώθεις άτρωτος ακόμη κι όταν ναυαγούν τα περισσότερα σχέδια. Όσο και να είσαι προετοιμασμένος, τελικά πάντα ο θάνατος σε πιάνει απροετοίμαστο!

Το βράδυ της Παρασκευής 3/8 έπεσε σαν κεραυνός σε φίλους, συναθλητές και σε όλους όσους σε γνώρισαν η είδηση της άδικης απώλειάς σου. Φεύγεις και αφήνεις σε όλους ένα μεγάλο κενό και ένα αναπάντητο, γιατί; Τώρα είμαστε όλοι εδώ, για να σου πούμε πόσο πολύ σ’ αγαπήσαμε και πόσο σημαντικός ήσουν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα μας. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Ιάσονα, θα είσαι πάντα στο μυαλό μας, στην ψυχή και την καρδιά μας”.

affe93934531519d8e49ba9680a1aaf5

7ba88916150c072d3a6d8b4b51d99f7c

Τα πιο σημαντικά