Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΣε κατάσταση σοκ η Έλενα Ασημακοπούλου για Γεωργούλη: «Δεν μπορώ να πιστεύω...

Σε κατάσταση σοκ η Έλενα Ασημακοπούλου για Γεωργούλη: «Δεν μπορώ να πιστεύω αυτά που λένε, μου φαίνεται παράξενο όλο αυτό»

Στην εκπομπή Το Πρωινό, μίλησε η Έλενα Ασημακοπούλου για την συνεργασία που είχε στο παρελθόν, με τον Αλέξη Γεωργούλη. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, δεν είχε ποτέ κακή συμπεριφορά και ότι ο ίδιος ήταν ευγενικός και θετικός απέναντί της.

Όσα αποκάλυψε

Όπως είπε αρχικά: «Έχω συνεργαστεί το 2006 2007 με τον Αλέξη. Δεν είχε ποτέ κακή συμπεριφορά ούτε σε μένα τους συνεργάτες του. Εγώ τότε μάλιστα ξεκίνησα την καριέρα μου ως ηθοποιός όποτε μπορείτε να καταλάβετε ότι θα μπορούσε να υπάρχει και μία κατάσταση από έναν ηθοποιό ο οποίος είναι χρόνια ήδη που να με κάνει να αισθανθώ άσχημα.

Ίσα-ίσα απεναντίας εκείνος μόνο θετικός ήταν και ευγενικός και σε μένα και σε όλο τον κόσμο. Όσες φορές φυσικά τον συνάντησα ξανά μετά από τότε ήταν πάλι πολύ ευγενικός. Δεν μπορώ να πιστεύω αυτά που λένε δεν ξέρω μου είναι παράξενο όλο αυτό. Λυπάμαι πολύ για όλα όσα ακούγονται εγώ δεν έχω γνωρίσει αυτόν τον Αλέξη δεν τον ξέρω ειλικρινά».

Δείτε το βίντεο
Τα πιο σημαντικά