Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΣε κακή οικονομική κατάσταση η Κάτια Δανδουλάκη: «Έχασα πάνω από 500.000€, με...

Σε κακή οικονομική κατάσταση η Κάτια Δανδουλάκη: «Έχασα πάνω από 500.000€, με έσωσαν οι φτωχοί φίλοι μου»

Η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στην πολυαναμενόμενη σειρά του ΣΚΑΪ «Οι Πανθέοι», βρέθηκε χθες(16/9) στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για την θρυλική σειρά του Νίκου Φώσκολου «Λάμψη» και αποκάλυψε πως την παρότρυνε για να παίξει η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Είχα κάνει πάρα πολύ ωραίες δουλειές, είχα την τύχη αυτή. Ήξερα να κάνω επιλογές, αλλά είχα και την μεγάλη τύχη να μου γίνονται αυτές οι προτάσεις. Και είχα γίνει πάρα πολύ συγκεντρωτική έλεγα «να κάνω αυτό ή να μην το κάνω». Μου έλεγε η Αλίκη «πρόσεξε αυτό που θα σου πω είναι κάτι πάρα πολύ διαφορετικό, μην τολμήσεις να πεις όχι, γιατί ξέρω εγώ τι σου λέω». Όταν μίλησα μετά με τον Νίκο Φώσκολο με κέρδισε αμέσως. Δεν το μετάνιωσα ποτέ τον λάτρεψα, γιατί ήταν από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μου από κάθε άποψη» ανέφερε στην αρχή η Κάτια Δανδουλάκη.

«Όταν πηγαίνω πίσω στην «Λάμψη» σκέφτομαι μονάχα ότι είμαι ευτυχισμένη. Γιατί ήταν ευτυχία το γύρισμα, ευτυχία το θέατρο, ήμουν μαζί με τον Μάριο, δημιουργούσαμε πάρα πολύ ωραία πράγματα στο θέατρο. Ήταν από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μου, όπως και ό,τι έκανα μέχρι και την «Λάμψη». Μετά άρχισαν να γίνονται πιο δύσκολα τα πράγματα, γιατί στην δεκαετία του 90’ άρχισαν να γίνονται πιο δύσκολες οι επιλογές. Το 2000 και πέρα άρχισε να μας παίρνει μία άλλη κατάσταση, μπήκαμε σε μία άλλη ιστορική στιγμή» πρόσθεσε.
«Δεν μετάνιωσα για πράγματα που έκανα. Αυτό που δεν έκανα είναι ότι δεν ντάντεψα τον εαυτό μου όσο έπρεπε. Τον καταπόνησα, όμως δεν μετάνιωσα γιατί αυτό που ήθελα, να είμαι συνέχεια ενεργή παντού και στο θέατρο και στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, ήταν πάνω από το ντάντεμά μου».

Και συνέχισε: «Τρεις φορές έχω καταστραφεί οικονομικά εξαιτίας του θεάτρου, γιατί είμαι και παραγωγός συγχρόνως. Αυτό είναι το θέατρο. Δεν παραπονέθηκα γιατί ευτυχώς δούλεψα πάρα πολύ, με έσωσαν και με βοήθησαν πολύ οι φτωχοί μου φίλοι και τα κατάφερα. Ενώ στην τηλεόραση δεν είχα δαγκωματιές.

Ενώ έλεγα το θέατρο πάνω από όλα, λίγο λίγο με κέρδισε πάρα πολύ η τηλεόραση. Μου έδωσε πάρα πολλά καλά, ας εξαιρέσουμε το χρήμα, που είναι μεγάλη υπόθεση. Μου έδωσε το καλό να με απλώσει σε όλη την Ελλάδα και να με αγαπήσει ο κόσμος».
Τα πιο σημαντικά