Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΣε κακή κατάσταση η Κατερίνα Καινούργιου: Πλήγμα στη σχέση της με τον...

Σε κακή κατάσταση η Κατερίνα Καινούργιου: Πλήγμα στη σχέση της με τον Νίκο Κοκλώνη, τα λόγια που την πίκραναν

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της στην επαγγελματική και φιλική σχέση της με τον Νίκο Κοκλώνη.

Το Fashion TV, το παγκόσμιο τηλεοπτικό δίκτυο, επέστρεψε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα με παρουσιαστές τον Νίκο Κοκλώνη και την Ania J.

Το show με κεντρικό θέμα την μόδα, και πιο συγκεκριμένα, το «World’s Excellence Gala 2023» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (16.10.2023) σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, και τα highlights της βραδιάς συζητήθηκαν στην εκπομπή του ANT1 «Πρωινό».

Ο Βαγγέλης Περρής, προέβη σε μία αποκάλυψη που αφορά την απουσία της Κατερίνας Καινούργιου από το event. Με αφορμή το γεγονός πως η πλειοψηφία των παρουσιαστών της Barkingwell Media έδωσαν το παρόν, η απουσία της παρουσιάστριας δεν μπορούσε να μην σχολιαστεί.

«Η Κατερίνα Καινούργιου δεν νομίζω ότι διάγει την πιο ευτυχή περίοδο στις σχέσεις της με τον κύριο Κοκλώνη. Έχω μια τέτοια πληροφορία. Θα μου επιτρέψετε να κάνω και εγώ ρεπορτάζ, όπως κάνεις και εσύ. Δεν είναι στην καλύτερη φάση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Περρής.

«Εντάξει τώρα οι πολύ φιλικές σχέσεις καμιά φορά έχουν τα πάνω και τα κάτω τους» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Όταν υπάρχει εκπομπή απέναντι της ίδιας εταιρείας παραγωγής και θέτεις κάποια ερωτήματα και παίρνεις την απάντηση ότι οφείλουμε να στηρίξουμε και την εκπομπή απέναντι, είναι λογικό να μην σου πολυαρέσει αν είσαι η Κατερίνα Καινούργιου» πρόσθεσε η Ναταλία Ανδρικοπούλου.

Λογικά η Ναταλία Ανδρικοπούλου αναφέρεται στην εκπομπή στο OPEN «Πρωινό ΣουΣου» και την Ελένη Τσολάκη.

Τα πιο σημαντικά