Σε γάμο στα Τρίκαλα χόρεψαν κρατώντας έναν ζωντανό κόκκορα ανάποδα

Αυγ 25, 2017 6:27 ΠΜ
More videos

Αίσθηση προκαλεί το βίντεο που δείχνει καλεσμένους στο γάμο του γιου του δημάρχου Πύλης Τρικάλων να χορεύουν κρατώντας έναν ζωντανό κόκκορα ανάποδα.

Στο βίντεο από το γλέντι στο γήπεδο Ελευθεροχωρίου οι καλεσμένοι χορεύουν αυτό που περιγράφεται ως «έκλεψαν τα προικιά της νύφης και γλεντάνε».

Η δημοσιοποίηση του βίντεο προκάλεσε την αντίδραση του τοπικού φιλοζωϊκού συλλόγου «Ο Άργος» ο οποίος με ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Με μεγάλη μας θλίψη και οργή παρακολουθούμε συνανθρώπους μας να γλεντούν και να χαίρονται ένα ευτυχές γεγονός κακοποιώντας ένα ζωντανό πλάσμα. Δεν υπάρχει ούτε λογική αλλά ούτε και συναίσθημα σε αυτό που βλέπουμε. Ο σεβασμός στην παράδοση απαιτεί σεβασμό σε κάθε έμψυχο πλάσμα. Τελεία και παύλα»

Δείτε το βίντεο

 

Εκλεψαν τα προικιά της νύφης και το γλεντάνε. …. Καλά Στέφανα Στεφανάκο Μαράβα . Να σας ζήσουν δήμαρχε.

Δημοσιεύτηκε από trikalaola.gr στις Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, που δημοσιεύτηκε στις 18 Αυγούστου, το γλέντι στήθηκε στο γήπεδο του Ελευθεροχωρίου και ο δημοσιογράφος ο οποίος το δημοσίευσε το «γλεντάει» και αυτός από την πλευρά του καθώς αναφέρει απλώς ότι «Έκλεψαν τα προικιά της νύφης και το γλεντάνε». Ενώ δίνει και τις ευχές του γράφοντας: «Καλά Στέφανα Στεφανάκο Μαράβα. Να σας ζήσουν δήμαρχε».

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρικάλων «Ο Άργος» στην ανακοίνωση του για την κακοποίηση του κόκορα τονίζει: «Με μεγάλη μας θλίψη και οργή παρακολουθούμε συνανθρώπους μας να γλεντούν και να χαίρονται ένα ευτυχές γεγονός κακοποιώντας ένα ζωντανό πλάσμα. Δεν υπάρχει ούτε λογική αλλά ούτε και συναίσθημα σε αυτό που βλέπουμε. Ο σεβασμός στην παράδοση απαιτεί σεβασμό σε κάθε έμψυχο πλάσμα. Τελεία και παύλα».

Πηγή: trikalaola.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: