Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΣε ένα θαύμα ελπίζει η οικογένεια του Νίκου Ξανθόπουλου

Σε ένα θαύμα ελπίζει η οικογένεια του Νίκου Ξανθόπουλου

Ενα θαύμα. Αυτό περιμένει η οικογένεια του λαοφιλούς ηθοποιού και τραγουδιστή Νίκου Ξανθόπουλου, ο οποίος για τρίτη εβδομάδα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικής κλινικής στο Αιγάλεω.

Από τον Νίκο Νικόλιζα

Μπορεί ο 88χρονος ηθοποιός να άνοιξε τα μάτια του ανήμερα τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με όσα αποκλειστικά έγραψε η «Espresso», δίνοντας μια αχτίδα ελπίδας στους εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ωστόσο τόσο οι οικείοι του όσο και οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί για το τι θα επακολουθήσει τις επόμενες ημέρες.

Το γεγονός ότι περνούν οι μέρες και παραμένει διασωληνωμένος (με όλο το ιατρικό προσωπικό να είναι από πάνω του) αυξάνει τους φόβους για πιθανές ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, με τον οργανισμό του να είναι αδύναμος λόγω της μεγάλης χρονικής διάρκειας στην οποία βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η πολυαγαπημένη του σύζυγος Εριφύλη, τα παιδιά και τα εγγόνια του μεγάλου ηθοποιού μαθαίνουν νέα από τους θεράποντες ιατρούς, οι οποίοι καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε ο Νίκος Ξανθόπουλος να επιστρέψει στο σπίτι του. Αλλωστε στο κτήμα του στην Παιανία τα πάντα έχουν τη σφραγίδα του!

Δεκάδες είναι και τα τηλεφωνήματα που δέχεται καθημερινά η οικογένεια του Νίκου Ξανθόπουλου από φίλους και γνωστούς από όλη την επικράτεια, που επιθυμούν να μάθουν νέα για το πάλαι ποτέ «παιδί του λαού». Ωστόσο, είναι λακωνικές οι δηλώσεις που γίνονται, καθώς δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη στην πορεία της υγείας του, έτσι ώστε να μπορούν να δώσουν μια σαφή εικόνα στο ευρύτερο κοινό.

42612043 1093305080834280 6988976560229318656 n

Σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν από πολύ στενά φιλικά πρόσωπα του Νίκου Ξανθόπουλου στην «Espresso», μεγαλύτερη αγωνία έχουν κυρίως εκπρόσωποι του Ποντιακού Ελληνισμού και μετανάστες της Γερμανίας και της Αυστραλίας, εκεί όπου ο Νίκος Ξανθόπουλος μεγαλούργησε τα χρόνια της δόξας του όσο κανένας άλλος Ελληνας καλλιτέχνης.

Τα πιο σημαντικά