Σε διακοπή του σήματος του Mega προχωρά σήμερα η Digea

Φεβ 16, 2017 1:48 ΠΜ
More videos

Σύμφωνα με την Καθημερινή στην απόρριψη της πρότασης αποπληρωμής των οφειλών του Mega, που κατέθεσε η διοίκηση του σταθμού την περασμένη Παρασκευή, προχώρησε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Digea.

Πρακτικά αυτό σημαίνει, την παύση εκπομπής του σήματος του σταθμού μέσα από την πλατφόρμα της Digea.

Κατά πληροφορίες, η απόρριψη της πρότασης αποπληρωμής του σταθμού συνδέεται με την μη κατάθεση της σύμφωνης γνώμης και δέσμευσης των δανειστριών τραπεζών οι οποίες διαχειρίζονται τα έσοδα του και αφορούν τόσο τη δέσμευση των εσόδων του Mega από τους πιστωτές του, η οποία πρακτικά αφαιρεί από την εταιρεία τη δυνατότητα πληρωμών, κάτι που παραδέχεται στην αίτησή του και το ίδιο το κανάλι.

Η Digea έδωσε στον σταθμό τη δυνατότητα να προσκομίσει πρόταση διακανονισμού, υπό την προϋπόθεση να δεσμευτεί για συγκεκριμένες καταβολές εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος υπό την προϋπόθεση ότι οι δανείστριες Τράπεζες θα συναινούσαν και θα επέτρεπαν να χρησιμοποιήσει μέρος των εσόδων του για την αποπληρωμή των οφειλών προς την Digea.

Στο πλαίσιο αυτό η Digea ενημέρωσε το Mega ότι σήμερα Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου θα προχωρήσει στα προβλεπόμενα, από τη μεταξύ τους σύμβαση παροχής υπηρεσιών, μέτρα.

[kathimerini]

Ακολουθήστε μας στο facebook: