Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΣε άσχημη κατάσταση ο πρίγκιπας Νικόλαος: Διέρρευσαν οι φωτό με το χωρισμό...

Σε άσχημη κατάσταση ο πρίγκιπας Νικόλαος: Διέρρευσαν οι φωτό με το χωρισμό του, δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε πρόσφατα τον Νικόλαο, γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε δημόσια μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του από την Τατιάνα Μπλάτνικ.

Το Διαζύγιο με την Τατιάνα Μπλάτνικ

Ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ ήταν παντρεμένοι για 14 χρόνια και η είδηση του χωρισμού τους προκάλεσε έκπληξη, καθώς φαινόταν να έχουν μια αρμονική σχέση. Η ανακοίνωση του διαζυγίου έγινε στις 19 Απριλίου, ενώ αργότερα αποκαλύφθηκε ότι η κρίση στη σχέση τους είχε ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν. Παρά τις προσπάθειες επανασύνδεσης, το ζευγάρι αποφάσισε τελικά να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Η Τατιάνα Μπλάτνικ έχει ήδη προχωρήσει τη ζωή της και βρίσκεται σε νέα σχέση.

Νικόλαος: Πρώτη Εμφάνιση στο Κέντρο της Αθήνας μετά το Διαζύγιο

Στην πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του, ο Νικόλαος φάνηκε βιαστικός καθώς κατευθυνόταν προς κάποια επαγγελματική του υποχρέωση. Παρά τον χωρισμό, ο ίδιος συνεχίζει να διατηρεί τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και φαίνεται να προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα του καθημερινότητα.

Ακολουθούν Φωτογραφίες:

602 604 603

Μετανιώνει… πικρά ο Νικόλαος: Αυτός είναι ο γοητευτικός επιχειρηματίας που έχει σχέση η Τατιάνα μετά το διαζύγιο

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Νικόλαο, έχει προχωρήσει στην προσωπική ζωή της και είναι ξανά ερωτευμένη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του europost.gr, που δημοσιεύτηκε και στην εφημερίδα On Time, ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς, ένας γοητευτικός επιχειρηματίας από γνωστή οικογένεια της Αθήνας, είναι ο άνδρας που φέρεται να διαδέχθηκε τον Νικόλαο στην καρδιά της Τατιάνας Μπλάτνικ.

Ο ίδιος είναι επίσης διαζευγμένος, μετά από δέκα χρόνια γάμου με την Ναταλία Μουνδρέα, κόρη του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα, ο οποίος τα τελευταία οκτώ χρόνια είναι σύντροφος της Έλλης Στάη.

Οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι και πραγματοποίησαν ήδη το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

362

Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς είναι γιος του αειμνήστου Ηλία Μπαρμπαλιά, ενός διακεκριμένου αρχιτέκτονα, με μεγάλο και ιδιαίτερα καλαίσθητο κατασκευαστικό έργο στην Αθήνα.

Το ρεπορτάζ της νέας σχέσης της Τατιάνας Μπλάτνικ προβλήθηκε και στην εκπομπή Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να τονίζει πως εκείνη και ο Νικόλαος έχουν χωρίσει αρκετό καιρό, ωστόσο περίμεναν να περάσει ένα διάστημα από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για να το ανακοινώσουν.

Τα πιο σημαντικά