Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΣε απόγνωση η Τούνη λίγο πριν τη γέννα: «Φτιάχνω βαλίτσες. Θα γεννήσω...

Σε απόγνωση η Τούνη λίγο πριν τη γέννα: «Φτιάχνω βαλίτσες. Θα γεννήσω στους 5 δρόμους, την ξέρω την τύχη μου»

Δύσκολες ώρες περνάει η Ιωάννα Τούνη στον 8ο μήνα, μια ανάσα προτού φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Το ζευγάρι θα υποδεχτεί σε λίγο καιρό στον κόσμο το πρώτο του παιδί. Αν και η απόσταση που τους χωρίζει αυτό το διάστημα είναι μεγάλη, καθώς η Instagrammer ζει στη Θεσσαλονίκη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην Αθήνα, οι δυο τους δεν βλέπουν κανένα εμπόδιο μπροστά τους.

Άλλωστε, συνεχώς ταξιδεύουν για να δουν ο ένας τον άλλο, αλλά και να τακτοποιήσουν ενδεχόμενες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως θα είναι η τελευταία φορά που θα ταξιδέψει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, αφού μπαίνει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Δεν ξέρω πώς καταφέρνω και τρέχω όλη μέρα με την κοιλιά στο στόμα. Τώρα φτιάχνω βαλίτσα, πάω να κάνω ένα πολύ γρήγορο λέιζερ και μετά, πάω αεροδρόμιο για Αθήνα. Αυτή είναι και η τελευταία φορά που πετάω, γιατί μπαίνω στον μήνα μου και δεν θα μπορώ», ακούγεται να λέει σε βίντεο που ανήρτησε σε insta story, ενώ πάνω σε αυτό έγραψε: «Εγώ θα γεννήσω στους πέντε δρόμους, την ξέρω την τύχη μου».

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=_B1kBudqpBA&feature=emb_title

Τα πιο σημαντικά