Σχορτσιανίτης: «Είχα μισό γήπεδο να με βρίζει και ήμουν 16 χρονών – Έφτασα στο αμήν, χρειάστηκε να νοσηλευτώ»

9 Σεπτεμβρίου, 2022 7:09 ΜΜ
More videos

Ο πρώην μπασκετμπολίστας Σοφοκλής Σχορτσιανίτης έδωσε συνέντευξη στο «Happy Day» και μίλησε, μεταξύ άλλων για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει.

«Αισθάνθηκα ότι είχαν περισσότερες προσδοκίες για εμένα στο μπάσκετ. Ο κόσμος θεωρούσε ότι εγώ δεν δούλευα. Έχω δουλέψει πολύ, έχω βάλει τα κλάματα μέσα στο γήπεδο. Μου φαίνεται αστείο ότι ο Θεός με προίκισε και δεν έκανα τίποτα με το ταλέντο μου. Τα ΜΜΕ μιλούσαν σκληρά για μένα και ήμουν 17 χρονών. Θέλω να έρθουν μπροστά μου και να μου πουν ότι είχαν δίκιο.

Αντί για βοήθεια είχα μισό γήπεδο να με βρίζει και ήμουν 16 χρονών. Είχα ψυχολογικά θέματα και απέκτησα αγοραφοβία. Ήμουν ευτυχισμένος στο σπίτι. Πήγα στο σούπερ μάρκετ με τον γιο μου και με “στόλισε” ένας Ολυμπιακός, επειδή τότε έπαιζα στον Παναθηναϊκό. Είχα ψυχαναγκασμό να βάζω πρώτα τη δεξιά κάλτσα. Μια φορά είχα κάνει το ανάποδο κι έφυγα από το γήπεδο», είπε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης πρόσθεσε επίσης: «Έφτασα στο αμήν! Χρειάστηκε να νοσηλευτώ σε κλινική στην Ελβετία με ψυχολόγο για να βρω τον εαυτό μου».

Δείτε το βίντεο: