Σχολείο απαγόρευσε τις τσάντες και μαθητής μετέφερε τα βιβλία του σε φούρνο μικροκυμάτων

22 Οκτωβρίου, 2018 11:59 ΜΜ
More videos

Ένα σχολείο απαγόρευσε στους μαθητές του να φέρνουν σχολικές τσάντες στο σχολείο επειδή ισχυρίζονται ότι μπορεί να τραυματιστούν οι μικρότεροι μαθητές.

Το σχολείο Spalding Grammar στην πόλη Λινκολνσάιρ της Αγγλίας είπε στους μαθητές του ότι μπορούν να παίρνουν τσάντες για να μεταφέρουν τα βιβλία τους αλλά στην τάξη θα πρέπει να κουβαλάνε τα βιβλία στα χέρια.

Αυτή η απαγόρευση ήρθε μετά τον ισχυρισμό ότι “κάποιοι μικρότεροι μαθητές τραυματίστηκαν επειδή κουβαλούσαν μεγάλες τσάντες στους ώμους τους.”

“Οι τσάντες οποιουδήποτε μεγέθους μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την μεταφορά βιβλίων από και προς το σχολείο, αλλά οι τσάντες δεν επιτρέπονται μέσα στις τάξεις κατά την διάρκεια της μέρας”, αναφέρει ο κανονισμός του σχολείου.

Βέβαια, ένας μαθητής του σχολείου είχε την ιδέα να μεταφέρει τα βιβλία του σε φούρνο μικροκυμάτων αφού δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τσάντα.

Μάλιστα, ο 17χρονος Τζέικομπ έγραψε μια έκθεση 3.000 λέξεων στην οποία εξηγεί τις σκέψεις του για την απαγόρευση των τσαντών στο σχολείο.

Ο αριστούχος μαθητής αποβλήθηκε για 2 εβδομάδες για την ιδέα του να μεταφέρει τα βιβλία με φούρνο μικροκυμάτων.

Τελικά, η απαγόρευση σταμάτησε να ισχύει μετά από λίγες μέρες αφού πολλοί γονείς και μαθητές διαμαρτυρήθηκαν.

[dailymail]