Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
διεθνήΣχέση με μια όμορφη ή μια έξυπνη γυναίκα; - Τι λένε οι...

Σχέση με μια όμορφη ή μια έξυπνη γυναίκα; – Τι λένε οι επιστήμονες

Αν το μυαλό δεν ανήκει στα χαρακτηριστικά που αναζητάτε σε μια γυναίκα τώρα πρέπει να το ξανασκεφτείτε!

Μια όμορφη γυναίκα είναι ευλογία, όμως μια έξυπνη γυναίκα είναι κελεπούρι, κι αυτό το λένε οι επιστήμονες!

Το ξέρατε πως μια έξυπνη γυναίκα μπορεί να οδηγήσει τον άντρα να ζήσει περισσότερα χρόνια; Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι οι άνδρες που παντρεύτηκαν έξυπνης γυναίκες ζουν περισσότερο και επίσης έχουν λιγότερες πιθανότητες εμφάνισης συγκεκριμένων ψυχικών ασθενειών. Σε έρευνα που έγινε, αποδείχτηκε πως άντρες που έφεραν σημάδια άνοιας, μετά από το γάμο τους με μια έξυπνη γυναίκα, όταν επανεξετάστηκαν αποδείχτηκε ότι αυτά εξαφανίστηκαν.

Από την άλλη, Ολλανδοί ψυχολόγοι επισήμαναν ότι οι μελέτες τους απέδειξαν πως η απόδοση των ανδρών στην εργασία ή και στις σπουδές μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά εξαιτίας του φλερτ με μια ωραία συνάδελφο ή συμφοιτήτρια!

Είναι χαρακτηριστικό ότι η έρευνα ξεκίνησε, όταν ένας από τους ψυχολόγους σοκαρίστηκε από το γεγονός ότι, μετά τη συνομιλία του με μια πανέμορφη γυναίκα ξέχασε ποιος είναι και πού μένει.

Ιδανικά βέβαια μπορείτε να τα συνδυάσετε και τα δύο, ή και όχι. Γούστα είναι αυτά! Απλώς να θυμάστε πως οι άντρες είναι πιο επιρρεπείς στην ομορφιά και επηρεάζονται εύκολα σε αντίθεση με τις γυναίκες που δεν χάνουν το μυαλό τους – Στα πειράματα, όσο περισσότερο ένας άνδρας σκεφτόταν μία συγκεκριμένη γυναίκα, τόσο χαμηλότερο ήταν το σκορ του στα τεστ. Αντίθετα, οι επιδόσεις των γυναικών στα τεστ δεν χειροτέρευσαν, όσο ωραίος κι αν ήταν ο άντρας.

Τα πιο σημαντικά