Τρίτη, 28 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΣαββόπουλος για τα μέτρα του κορωνοϊού: «Είναι σαν φυλακή στην χούντα»

Σαββόπουλος για τα μέτρα του κορωνοϊού: «Είναι σαν φυλακή στην χούντα»

Ο τραγουδοποιός, Διονύσης Σαββόπουλος, έκανε μία αξιοπρόσεχτη παρομοίωση στον «αέρα» τηλεοπτικού σταθμού, συγκρίνοντας τα μέτρα με αφορμή τον κορωνοϊό με την φυλακή επί χούντας, στην οποία ο χώρος κίνησης μικραίνει και ο χρόνος μεγαλώνει.

«Αυτό το είχα ζήσει όταν ήμουν νέος και βρέθηκα και εγώ σε κελί τότε λόγω χούντας. Όταν μικραίνει ο χώρος της κίνησης, μεγαλώνει πάρα πολύ ο χρόνος, δηλαδή δεν περνάει η ώρα. Κάτι πρέπει να κάνεις, να βγεις μια βόλτα, –όταν ήμασταν στη φυλακή στον αυλόγυρο έστω. Κόβεις δηλαδή το χρόνο σε μικρά – μικρά κομμάτια και ακολουθείς ένα πρόγραμμα κάθε μέρα. Αυτό είναι το μυστικό», σημείωσε ο κ. Σαββόπουλος.

Ο τραγουδοποιός ισχυρίστηκε πως η ελευθερία είναι «κουστουμάκι» με την ευθύνη. «Αυτό δεν το ξεχνάμε. Όπως η ευθύνη από μόνη της είναι κάτι αφόρητο και βαρύ, έτσι και η ελευθερία σκέτη είναι ένας χαβαλές», σημείωσε.

Επιπλέον, δήλωσε ότι θα αφιέρωνε σε όλη αυτή την περιπέτεια του κορωνοϊού το τραγούδι του «Μην μιλάς άλλο γι’ αγάπη» και τραγούδησε ζωντανά στον «αέρα» το ρεφρέν.

Δείτε στην αρχή του βίντεο:

Τα πιο σημαντικά