Σασμός: Το twitter «υποκλίνεται» στην Όλγα Δαμάνη – Όλο το επεισόδιο δικό της

29 Δεκεμβρίου, 202112:03 ΠΜ

Η Όλγα Δαμάνη που υποδύεται τη γιαγιά Ειρήνη μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός».

Η συγκλονιστική ερμηνεία της ηθοποιού όταν ως μητέρα του Μάρκου Βρουλάκη συνειδητοποιεί ότι όταν έκρυψε το γράμμα της Ανθούλας την ημέρα του αρραβώνα, υπέγραψε την θανατική καταδίκη του γιου της καθήλωσε το κοινό. Η κραυγή της την στιγμή που αντιλήφθηκε το λάθος της συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό.

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 68

Η αλήθεια για τον πατέρα του Άγγελου είναι μια ανάσα από το να βγει στο φως. Ωστόσο, η Αθηνά μπερδεύει ακόμα περισσότερο τον Άγγελο για την χρονολογία που έφυγε η Ανθούλα από το χωριό.

Η κατάστασή της γιαγιάς Ειρήνης ολοένα και χειροτερεύει. Η νύφη της και τα παιδιά της έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά. Η Καλλιόπη ανακαλύπτει ότι ο Αστέρης βοηθάει τον Άγγελο να βρει τον πατέρα του και οι φόβοι της για την αποκάλυψη της αλήθειας μεγαλώνουν συνεχώς. Οι έρευνες του Αντώνη για τον Μαθιό βρίσκονται πάλι σ’ ένα τέλμα.

Μια μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη περνάει στα χέρια του Διονύση. Θα καταφέρει πάλι να ξεγελάσει την αστυνομία; Η αποκάλυψη της αληθινής ταυτότητας του Άγη, βρίσκεται πλέον πολύ κοντά. Θα τον ανακαλύψουν όμως; Και αν ναι, ποιος;

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News