Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη μετά το θάνατο του Πετρή λερώνει τα χέρια της με αίμα

25 Ιανουαρίου, 2022 7:27 ΜΜ
More videos

Και ενώ ο ανακριτής αρχίζει να καλεί μάρτυρες για κατάθεση, ο Αστέρης συνεχίζει να διατηρεί την ίδια άρνηση απέναντι σε όσους μάταια προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη και να τον πείσουν να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την αθωότητά του. Η Καλλιόπη ετοιμάζει ένα παράτολμο σχέδιο για να βοηθήσει το γιο της και προσπαθεί, παρά τις αντιρρήσεις του να εμπλέξει σε αυτό και τον Μαθιό.

Η Αργυρώ παραδίδεται ολοένα και περισσότερο στο μίσος της για τον αγαπημένο της, αλλά όταν ακούει το μήνυμα που της στέλνει ο Μαθιός, αποφασίζει να πάει να συναντήσει τον Αστέρη στη φυλακή. Η πρώτη συνάντηση μαζί του μετά το έγκλημα θα αποβεί τραυματική και για τους δύο. Οι δύο πρώην αγαπημένοι καταλαβαίνουν πως το χάσμα που τους χωρίζει δεν μπορεί πια να γεφυρωθεί…

Σύμφωνα με το περιοδικό τηλέραμα Η Καλλιόπη παλεύοντας λυσσασμένα να σώσει τον Αστέρη από τη φυλακή, εκθέτει τον Μαθιό σε θανάσιμο κίνδυνο. Εκείνος, αποφασισμένος, συναντά τη Βασιλική για μια τελευταία φορά. Τότε η μητέρα του καταλαβαίνει πως, αν δεν ήταν η Βασιλική στη μέση, ο Μαθιός δεν θα είχε σκοτώσει τον Στεφάνη, και όλα όσα επακολούθησαν δεν θα είχαν ποτέ συμβεί. Το μίσος της για τη Βασιλική φουντώνει.

Η καπετάνισσα θολώνει και μπροστά της βλέπει μόνο θάνατο. Ένα βράδυ στήνει καρτέρι στη χήρα του Στεφάνη και της κόβει τον λαιμό με ένα μαχαίρι. Το τυλίγει με το μαύρο της μαντήλι και το θάβει σε ένα πιθάρι στον κήπο της.