Σασμός: Η συγκλονιστική στιγμή που ο Πετρής πέφτει νεκρός

24 Ιανουαρίου, 2022 10:59 ΜΜ
More videos

Οι συντελεστές της σειράς μάς είχαν προϊδεάσει καιρό τώρα για το συγκλονιστικό αποψινό (24/1) και πράγματι μερικές σκηνές, μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό!

Από την περασμένη Πέμπτη και μάλιστα την ώρα που προβαλλόταν το επεισόδιο εκείνης της ημέρας έπαιζε στον αέρα του Alpha το τρέιλερ για το αποψινό πολύ δυνατό επεισόδιο με τον γάμο της Θοδώρας αλλά και τον θάνατο του Πετρή.

Ο Πετρής βρίσκεται στο κτήμα μαζί με την αγαπημένη του Σεμίνα και της λέει πως ο πατέρας του, αν ζούσε, θα της έγραφε τραγούδια για τα υπέροχα μάτια της, όταν έξαλλος από οργή ο Αστέρης πηγαίνει να τον βρει και να λογαριαστούν.

Τυφλωμένος από τον θυμό του για τα ψέματα της Αργυρώς έχει ήδη στοχοποιήσει την οικογένεια Βρουλάκη. Η μητέρα του, η Καλλιόπη, τον έχει φτάσει στα όριά του μετά την αποκάλυψη ότι η μητέρα της Αργυρώς έχει σχέση με τον διοικητή της Αστυνομίας και έχει πλέον πειστεί πως όλα είναι μία καλοστημένη παγίδα για τον ίδιο και την οικογένειά του. Πιστεύει πως η αστυνομία καλύπτει τον Πετρή και τον θεωρεί υπεύθυνο για τη δολοφονία του ξαδέλφου του, του Στεφανή.

Πηγαίνει λοιπόν και βρίσκει τον Πετρή ο οποίος αρχικά δεν αντιλαμβάνεται προς τι τέτοια επίθεση από τον Αστέρη. Όταν όμως εκείνος του λέει για τη μητέρα του, Μαρίνα, αποκαλύπτοντάς του τη σχέση της με τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, ο Πετρής θολώνει από θυμό και τον αρπάζει για να αναμετρηθούν.

Η σύρραξή τους θα οδηγήσει στον θάνατο του Πετρή ο οποίος θα πέσει νεκρός στο χώμα.

Δείτε το συγκλονιστικό απόσπασμα:

Οι χρήστες του twitter φόρεσαν τα μαύρα ρούχα τους, πλάνταξαν στο κλάμα και τα τιτιβίσματα έπεσαν «βροχή» για το θάνατο του Πετρή: