Σασμός: Η Όλγα Δαμάνη αποκάλυψε το τέλος της γιαγιάς Ρηνιώς

4 Φεβρουαρίου, 20221:35 ΜΜ
More videos

H Όλγα Δαμάνη η οποία υποδύεται την γιαγιά Ρηνιώ στη σειρά Σασμός μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του Happy Day για τις αλλαγές που έρχονται μετά τον θάνατο του Πετρή και αποκάλυψε το τέλος της γιαγιάς.

Η Όλγα Δαμάνη είπε χαρακτηριστικά: «μετά τον θάνατο του Πετρή έρχονται πάρα πολλές μεγάλες αλλαγές στην οικογένεια και στη ζωή των Βρουλάκηδων. Η Μαρίνα και η Αργυρώ θα μετακομίσουν από την Κρήτη, ξεσπιτώνονται και αφήνουν τον τόπο τους. Η γιαγιά θα μείνει μόνη με το σκυλί, θα πηγαίνει στα μνήματα και θα έχει τον εγγονό της, ενδεχομένως, τον Άγγελο».

Και υπογράμμισε η ηθοποιός: «Χωρίς συγκέντρωση δεν γίνεται ούτε μια σκηνή στα γυρίσματα. Όλοι οι συντελεστές στη σειρά είναι εξαιρετικοί».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως θα πέσει η αυλαία του ρόλου της: «Η γιαγιά θα πεθάνει και στο βιβλίο φεύγει. Υποθέτω από το μαράζι της γιατί μετά από τόσους θανάτους και τόσο πόνο που έχει βιώσει και την ηλικία την οποία κουβαλάει. Είναι μοιραίο να πεθάνει η γιαγιά»!

Όταν ρωτήθηκε αν θα είναι και τη δεύτερη σεζόν της σειράς, η «γιαγιά Ρηνιώ» ανέφερε: «Δεν ξέρω πόσο θα τραβήξει η ιστορία, πως θα εξελιχθεί. Στο βιβλίο τουλάχιστον η γιαγιά πεθαίνει λίγο πριν το τέλος».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Happy Day:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News