«Σας περιμένουμε»: Η ελληνική απάντηση στην «βύθιση ελληνικού πλοίου»

12 Απριλίου, 2018 12:24 ΜΜ
More videos

Τι αναφέρει ρεπορτάζ

«Τα πλοία πλέουν πρωτίστως εξασφαλίζοντας την ασφάλειά τους. Τώρα αν δούμε κάτι… Τα πλοία μας σε οποιοδήποτε ταξίδι πλέουν με ετοιμότητες που είναι συγκεκριμένες. Τα συστήματα ελέγχου, ασφαλείας και ετοιμότητας είναι πάντα σε λειτουργία. Πλέουμε πάντα και στον καιρό της ειρήνης έτοιμοι για πόλεμο. Το επίπεδο ετοιμότητας είναι πάντα στο 95%».

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων στρατιωτική πηγή στην ιστοσελίδα «news.gr».

Κατά αυτόν τον τρόπο δόθηκε απάντηση στο σημερινό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Yeni Safak που κάνει λόγο για βύθιση ελληνικού πλοίου.

Σύμφωνα πάντα με την ενημρωτική ιστοσελίδα, αναλυτές στο Πεντάγωνο δεν έδειξαν σε καμιά περίπτωση να αιφνιδιάζονται από το τουρκικό δημοσίευμα καθώς όπως τονίστηκε, «αυτό είναι ένα από τα «ηπιότερα» σενάρια που εξετάζονται από την στρατιωτική ηγεσία στην Αθήνα».

«Είμαστε έτοιμοι για τα πάντα ακόμα και αυτά που η Άγκυρα δεν έχει σκεφτεί», επισημάνθηκε από την ανώτατη στρατιωτική πηγή που μίλησε σχετικά στο news.gr.

«Αν δοκιμάσουν κάτι η απάντηση θα είναι άμεση και τέτοιου μεγέθους που θα τους δώσει να καταλάβουν ότι κακώς έμπλεξαν με εμάς», κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο facebook: