Σαρωτικός ο Γιώργος Παπαδάκης: «Εξακολουθώ να είμαι ερωτευμένος με τη σύζυγό μου, μετά τη μάνα μου…»

30 Απριλίου, 202311:50 ΜΜ

Ο Γιώργος Παπαδάκης έδωσε συνέντευξη στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και ήταν σαρωτικός, αποκαλύπτοντας ότι εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος με τη σύζυγό του. Με την ευκαιρία, δείτε με τι ασχολείται η γυναίκα του.

Μιλώντας στον Χάρη Λεμπιδάκη ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην τηλεοπτική του χρονιά με τη Μαρία Αναστασοπούλου, την προεκλογική περίοδο και σχολίασε τη συμμετοχή του γιου του, Φοίβου στο J2US.

«Η χρονιά με την Μαρία είναι υπέροχη. Μου έκανε την τιμή ο σταθμός να κάνω την επιλογή. Νομίζω ότι δεν μπορούσα να βρω καλύτερη συνεργάτιδα. Η Μαρία είναι αυτό που δεν είμαι εγώ κι εγώ είμαι αυτό που δεν είναι η Μαρία. Αυτό ήθελα να είναι δύο άνθρωποι που έχουν τις απόψεις, αλλά να μην έχουν ανταγωνισμό. Αυτό το πράγμα βγήκε όλη την χρονιά και δόξα τω Θεώ είναι από τις καλύτερες χρονιές» είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Παρακάτω συνέχισε για το τηλεοπτικό του μέλλον: «Εδώ θα είμαι. Δεν έχει σημασία, αν θα είμαι μπροστά, πίσω, πλάι, λίγο πιο πλάι, κάτω ή πίσω. Δεν πρόκειται να σταματήσω να δουλεύω ποτέ. Δεν πρόκειται να σταματήσω ποτέ, να εγκαταλείψω την δημοσιογραφία, ούτε το Καλημέρα Ελλάδα»

Τέλος, ο Γιώργος Παπαδάκης ανέφερε για τη σύζυγό του ότι εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος μαζί της, καθώς μετά τη μάνα του είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή του.

Δείτε το βίντεοgoogle news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News