Σαρωτικές αλλαγές στο My Style Rocks

17 Μαΐου, 201811:49 ΠΜ

Το «My style rocks» ήταν από τα προγράμματα που ξεχώρισαν το πρώτο μισό της φετινής σεζόν.

Οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ έμειναν αρκετά ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις του ριάλιτι μόδας και του έδωσαν το εισιτήριο για τη νέα σεζόν. Ωστόσο στις οθόνες μας θα εμφανιστεί αρκετά αλλαγμένο σε σχέση με τον πρώτο κύκλο.

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς, δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα είναι η παρουσιάστρια, αντί της Ευαγγελίας Αραβανή. Η ξανθιά παρουσιάστρια που συμμετείχε στο Survivor έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές της.

Από εκεί και πέρα ενεργό ρόλο αναμένεται να αναλάβει η νικήτρια του πρώτου κύκλου Ραμόνα. Η κοπέλα που με το στυλ και τις ατάκες της ξεχώρισε θα έχει δραστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού ενώ αλλαγή θα υπάρξει και στην κριτική επιτροπή θα είναι τετραμελής αντί για τριμελής.

Στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή μόνο ο Στέλιος Κουδουνάρης έχει σίγουρη θέση. Ο σχεδιαστής μόδας σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα θα πλαισιωθεί από Τζένη Μπαλατσινού και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο. Σε διαπραγματεύσεις με την ενδυματολόγο του Hollywood Patricia Field είναι οι ιθύνοντες του καναλιού.

Η παρουσία της ενδυματολόγου του «Sex and the City» που άλλαξε το στυλ των γυναικών αναμένεται να δώσει ξεχωριστή νότα στο ριάλιτι μόδας.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News