ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΟ FB!!! Σάλος με τα δελτία του Τζόκερ, στο γραφείο του Κάρολου Παπούλια!!

4 Νοεμβρίου, 2014 12:42 ΜΜ
More videos

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η φωτογραφία από τις χθεσινές συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, στις οποίες διακρίνεται καθαρά μια θήκη με δελτία του Τζόκερ στη βιβλιοθήκη του Προέδρου

Ούτε τον Ανώτατο Άρχοντα της χώρας δεν άφησε αδιάφορο όπως φαίνεται ο «πυρετός του Τζόκερ» που έχει καταλάβει την τελευταία εβδομάδα ολόκληρη τη χώρα, ύστερα από τα διαδοχικά Τζακ Ποτ.

Ο Κάρολος Παπούλιας, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κληθεί επίσημα στην κλήρωση της Πέμπτης, όπου ως πρώτος πολίτητς της χώρας θα τιμήσει με την παρουσία του το γεγονός και θα κληθεί να πατήσει το κουμπί της κληρωτίδας.

Επίσης ο Πρόεδρος, ανάμεσα στα άλλα θέματα που συζήτησε με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Αντώνη Σαμαρά, κατά τη διάρκεια των διαδοχικών τους συναντήσεων, ήταν και οι τυχεροί αριθμοί. Μάλιστα ζήτησε από τους δύο αρχηγούς, να συμπληρώσουν ένα δελτίο, προκειμένου να διαπιστώσει ποιός από τους δύο βρίσκεται πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Από την Προεδρία της Δημοκρατίας πάντως, ανακοινώθηκε ότι τα δελτία του Τζόκερ, βρέθηκαν εκεί, προκειμένου ο Πρόεδρος να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες τις τελευταίες ημέρες.

Τέλος, έγκυροι πολιτικοί αναλυτές, καταλήγουν στο συμπέρασμα, ότι με τον τρόπο αυτό, ο Πρόεδρος θέλησε να στείλει μήνυμα ότι το Τζακ Ποτ, αποτελεί τη μόνη βιώσιμη έξοδο από την κρίση.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα).

Nίκος Ζαχαριάδης – Protagon.gr