Σάπισαν στο ξύλο τη γυναίκα Barbie.

6 Νοεμβρίου, 2014 6:39 ΜΜ
More videos

Η νεαρή που είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο σαν την γυναίκα-Μπάρμπι δέχτηκε επίθεση στο δρόμο από αγνώστους οι οποίοι την γρονθοκόπησαν και της χτύπησαν πολλές φορές το κεφάλι.

Η Βαλέρια Λουκιάνοβα δέχτηκε την επίθεση έξω από το σπίτι της στην Οδησσό της Ουκρανίας και όπως καταγγέλλει η ίδια τα τελευταία δύο χρόνια άγνωστοι την έχουν βάλει στο στόχαστρο και της επιτίθενται λεκτικά και σωματικά κάποιες φορές. Οι δράστες δεν λήστεψαν το μοντέλο αλλά την χτύπησαν πολλές φορές στο κεφάλι και το σαγόνι ενώ έχει τραύματα στο πρόσωπο και τα χείλη της.

«Μου επιτέθηκαν έξω από την είσοδο του σπιτιού μου» είπε η Βαλέρια στην Daily Mail και συνέχισε: «είχα μόλις γυρίσει από τα ψώνια και κουβαλούσα τις τσάντες όταν ξαφνικά δύο άνδρες άρχισαν να με χτυπούν. Δεν μου είπαν απολύτως τίποτα ούτε προσπάθησαν να με ληστέψουν. Όλα έγιναν χωρίς να το καταλάβω και ξαφνικά βρέθηκα κάτω και να με χτυπούν δύο άνδρες στο κεφάλι και στο σαγόνι. Ένας από αυτούς προσπάθησε να με πνίξει!».

Η ανθρώπινη Μπάρμπι ισχυρίζεται πως δεν την έπνιξαν επειδή στη συνέχεια εμφανίστηκε η γειτόνισα της και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Η Βαλέρια νοσηλευόταν στο νοσοκομείο για πέντε μέρες και πήρε εξιτήριο την Τετάρτη. Η ίδια δήλωσε: «νιώθω λίγο καλύτερα αλλά με πονάει πολύ το σαγόνι μου».

sapisan-sto-xylo-ti-gynaika-barbie 1

sapisan-sto-xylo-ti-gynaika-barbie 2

sapisan-sto-xylo-ti-gynaika-barbie 3

sapisan-sto-xylo-ti-gynaika-barbie 4