Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024
αληθινά περιστατικάΣαουδάραβας παντρεύτηκε 53 φορές σε 43 χρόνια για να βρει την τέλεια...

Σαουδάραβας παντρεύτηκε 53 φορές σε 43 χρόνια για να βρει την τέλεια γυναίκα

Ένας άνδρας, 65 ετών, από τη Σαουδική Αραβία έγινε πρόσφατα viral αφού αποκαλύφθηκε ότι παντρεύτηκε 53 διαφορετικές γυναίκες στην προσπάθειά του να βρει συναισθηματική «σταθερότητα».

Πρόκειται για τον Αμπού Αμπντουλάχ, γνωστός με το παρατσούκλι «πολυγαμιστής του αιώνα», ο οποιος μιλώντας στο σαουδαραβικό τηλεοπτικό δίκτυο MBC είπε ότι είναι χαρούμενος με την 53η σύζυγό του και δεν σκοπεύει να ξαναπαντρευτεί, αναφέρει το GulfNews.

Ο Αμπού Αμπντουλάχ παντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο όταν ήταν μόλις 20 ετών.

Έκαναν παιδιά μαζί και όλα πήγαιναν καλά, αλλά μετά άρχισαν να εμφανίζονται προβλήματα στη ζωή του και αποφάσισε να παντρευτεί ξανά.

«Όταν παντρεύτηκα για πρώτη φορά, δεν σχεδίαζα να παντρευτώ περισσότερες από μία γυναίκες γιατί ένιωθα άνετα και είχα παιδιά», θυμάται.

Ωστόσο σε ηλικία 23 ετών, ενημέρωσε τη γυναίκα του ότι σκόπευε να πάρει δεύτερη σύζυγο και έγινε πολυγαμικός.

Στη συνέχεια, καθώς άρχισαν να εμφανίζονται προβλήματα μπροστά στις δύο συζύγους του, πήρε και τρίτη σύζυγο και στη συνέχεια και τέταρτη. Ωστόσο, τα πράγματα χειροτέρευαν, οπότε χώρισε την πρώτη και τη δεύτερη σύζυγό του και στη συνέχεια έκανε το ίδιο με την τρίτη και την τέταρτη, καθώς είχαν αρχίσει και αυτές να τσακώνονται. Όμως η προσπάθειά του για σταθερότητα συνεχίστηκε.

Ο 65χρονος δήλωσε στην αραβική εφημερίδα Sabq ότι μέχρι στιγμής έχει παντρευτεί συνολικά 53 γυναίκες, με τον πιο σύντομο γάμο του να είναι μόλις μία νύχτα.

Ωστόσο, επέμεινε ότι κανένας από αυτούς δεν ήταν αστείο- ήταν όλοι παραδοσιακοί γάμοι. Προφανώς, το μόνο που προσπαθούσε να κάνει ήταν να βρει μια γυναίκα που θα τον έκανε ευτυχισμένο στη ζωή του, αλλά οι γάμοι του συνεχώς αποτύγχαναν.

Οι περισσότερες από τις συζύγους του ήταν από τη Σαουδική Αραβία.

Τα πιο σημαντικά