Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
διεθνήΣάνεν Ντόχερτι σε Κέιτ Μίντλετον: «Σε θαυμάζω για τη δύναμή σου»

Σάνεν Ντόχερτι σε Κέιτ Μίντλετον: «Σε θαυμάζω για τη δύναμή σου»

Η αγαπημένη ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι έστειλε το δικό της μήνυμα στην πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον.

Με τη Σάνεν Ντόχερτι να δίνει τη δική της προσωπική μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια για να κρατηθεί στη ζωή, η διάσημη ηθοποιός έστειλε το δικό της μήνυμα υποστήριξης στην Κέιτ Μίντλετον.

Εμφανώς επηρεασμένη από τη σοκαριστική αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον πως διαγνώστηκε με καρκίνο, η Σάνεν Ντόχερτι έστειλε το δικό της μήνυμα στην πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Το να είσαι δημόσιο πρόσωπο δεν σημαίνει πως ανήκεις στον κόσμο

Η 54χρονη «Μπρέντα» κατέκρινε τις ατελείωτες «επιθέσεις» του Τύπου και των social media προς την Κέιτ Μίντλετον όλες τις προηγούμενες ημέρες.

«Το να είσαι δημόσιο πρόσωπο δεν σημαίνει πως ανήκεις στον κόσμο», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.

«Όλοι έχουμε το δικαίωμα να περάσουμε από μία ασθένεια ή να ζούμε ιδιωτικά» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Οι θεωρίες συνωμοσίας και η απλή νοσηρή περιέργεια ανάγκασαν αυτόν τον άνθρωπο να εξηγήσει τι συμβαίνει προτού συμβιβαστεί με αυτό που συμβαίνει και μιλήσει στα παιδιά της. Εύχομαι αυτή να είναι μια στιγμή μάθησης για όλους μας να σεβόμαστε το απόρρητο των άλλων ανεξάρτητα από το αν είμαστε στη δημοσιότητα» συμπλήρωσε η Σάνεν Ντόχερτι.

«Πριγκίπισσα Κέιτ, θαυμάζω τη δύναμή σας μέσα από την ατελείωτη επίθεση που δεχτήκατε όσο περνάτε αυτή τη δύσκολη περίοδο», υπογράμμισε η Σάνεν Ντόχερτι.

Το μήνυμα της Σάνεν Ντόχερτι για την Κέιτ Μίντλετον

Το μήνυμα της Σάνεν Ντόχερτι για την Κέιτ Μίντλετον

Η μέρα που η Κέιτ Μίντλετον σόκαρε τον κόσμο

Υπενθυμίζετα πως με ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα η Κέιτ Μίντλετον σόκαρε τον πλανήτη, αποκαλύπτοντας πως διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η είδηση, όπως ανέφερε, ήρθε σαν σοκ για την οικογένειά της, επισημαίνοντας πως οι γιατροί τη συμβούλευσαν να υποβληθεί σε «προληπτική χημειοθεραπεία».

Τα πιο σημαντικά