Σάνα Μάριν: «Τραγούδησα, χόρεψα και ήπια αλκοόλ» – Της ζητούν να κάνει τεστ για χρήση ναρκωτικών

18 Αυγούστου, 2022 5:58 ΜΜ
More videos

Πολιτικές διαστάσεις έχει πάρει στη Φινλανδία το βίντεο που δείχνει την πρωθυπουργό Σάνα Μάριν να διασκεδάζει έξαλλα σε πριβέ πάρτι μαζί με φίλους της. Μάλιστα από την αντιπολίτευση τέθηκε θέμα χρήσης ναρκωτικών, με την ίδια τη Μάριν να απαντά σε αυτές τις κατηγορίες αλλά και να… ξεκαθαρίζει πως θα συνεχίζει να ζει όπως «κάθε φυσιολογικό άτομο». Μάλιστα αποκάλυψε πως στη σημερινή συνεδρίαση του SDP, του κόμματος που ηγείται, αποκόμισε μόνο θετικά σχόλια.

Το βίντεο που διέρρευσε τη δείχνει με μια ολιγομελή παρέα να διασκεδάζουν έξαλλα, χορεύοντας και τραγουδώντας, σε ένα σπίτι. «Σαν έφηβη» όπως σχολιάστηκε στα social media, με την Σάνα Μαρίν ωστόσο να υπερασπίζεται τον εαυτό της και το δικαίωμά της στη διασκέδαση. «Τραγούδησα, χόρεψα και αγκάλιασα τους φίλους μου και ήπια αλκοόλ» είπε για το συγκεκριμένο πάρτι που έγινε σε δύο διαφορετικά σπίτια και συνεχίστηκε σε μπαρ. «Εχω οικογενειακή ζωή, επαγγελματική ζωή και επίσης τον ελεύθερο χρόνο μου, τον οποίο περνάω με τους φίλους μου. Θα είμαι ακριβώς το ίδιο άτομο που ήμουν μέχρι τώρα» απάντησε στους επικριτές της , ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα έχει αντίκτυπο στους ψηφοφόρους της, είπε πως θα το αποφασίσουν οι ίδιοι.

Δείτε το βίντεο:

Ωστόσο τα πράγματα… σοβάρεψαν όταν η Ρίικα Πούρα, επικεφαλής του κόμματος Finns Party, της ζήτησε να υποβληθεί οικειοθελώς σε τεστ για χρήση ναρκωτικών! «Σίγουρα ένας εθελοντικός έλεγχος ναρκωτικών θα μπορούσε να είναι καλός. Αν δεν υπάρχει τίποτα να κρύψει, σίγουρα θα αφαιρούσε την υποψία αν ήταν αρνητικό». «Εκανα νόμιμα πράγματα» είπε η Μάριν προσθέτοντας πως δεν έχει κάνει ποτέ χρήση ναρκωτικών ούτε έχει δει κάποιον άλλο δίπλα της να κάνει χρήση. Όταν ρωτήθηκε αν η αστυνομία έπρεπε να ερευνήσει το θέμα, είπε ότι εναπόκειται στις αρχές.

Σύμφωνα με τα φινλανδικά Μέσα, καθ’ όλη της διάρκεια του πάρτι οι ομάδα της ασφαλείας της ήταν έξω από το σπίτι. Και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς της «χρεώνουν» πως είχε παλιότερα σε πάρτι έχοντας αφήσει το κινητό της -που πρέπει να έχει πάντα μαζί της- και δεν μπορούσαν να την ενημερώσουν πως είναι εκτεθειμένη στον κορονοϊό. Πάντως, η Μάριν που εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τη διαρροή των ιδιωτικών βίντεο, ξεκαθάρισε πως δεν θα αποτελέσουν αιτία για να χαλάσει τη φιλία της με τα άτομα που απεικονίζονται σε αυτά.