Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
διεθνή«Σαν να ψώνισαν πατάτες από το σούπερ μάρκετ» – Σάλος στο Ίνσταγκραμ...

«Σαν να ψώνισαν πατάτες από το σούπερ μάρκετ» – Σάλος στο Ίνσταγκραμ με τα δίδυμα που απέκτησε διάσημος σχεδιαστής μόδας με τον άντρα του

Πλήθος αρνητικών και οργισμένων σχολίων συγκέντρωσε η ανάρτηση του γνωστού σχεδιαστή μόδας Simon Porte Jacquemus, ο οποίος ανακοίνωσε ότι απέκτησε δίδυμα με τον σύζυγό του.

Το γκέι ζευγάρι φαίνεται ότι απέκτησε τα παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας, με τον Γάλλο σχεδιαστή να προχωρά σε ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό χωρίς να κάνει καμία αναφορά στην γυναίκα που τα έφερε στον κόσμο: «Μία και Σαν. Καλώς ήρθατε στη γη, αγάπες μας. Σας αγαπάμε τόσο πολύ. Το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα μαζί σας. Ο μπαμπάς Μάρκο και ο μπαμπάς Σιμόν» έγραψε ο σχεδιαστής και προκάλεσε την οργή των ακόλουθών του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)

Η πλειοψηφία των χρηστών μιλάει για αγορά των παιδιών και «εργαλειοποίηση της γυναίκας», ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέτουν το ερώτημα στον σχεδιαστή και τον σύζυγό του, γιατί δεν προχώρησαν σε υιοθεσία, αφού ήθελαν τόσο να αποκτήσουν παιδιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)

Αγοράζουν μωρά λες και αγόρασαν 2 πατάτες από το σούπερ μάρκετ, τόσο απλό» έγραψε ένας χρήστης του Instagram, ενώ άλλος σχολίασε: «Άλλος ένας λευκός πλούσιος γκέι με προνόμια που ενεργεί σαν λευκός πλούσιος γκέι με προνόμια. Τι έκπληξη»«Ήταν σε προσφορά τα 2;» έγραψε κάποιος άλλος.

Άλλος τόνισε ότι «τα παιδιά δεν πωλούνται, οι μήτρες της γυναίκας δεν νοικιάζονται».

img 6629d43595649

img 6629d43627b67

img 6629d43659ba0

Τα πιο σημαντικά