Σαν ερωτευμένα πιτσουνάκια: Στεφανίδου και Ευαγγελάτος στις Σπέτσες πάνω σε ποδήλατα

4 Μαΐου, 2022 1:22 ΜΜ
More videos

Αγαπημένη γιορτή για πολλούς Έλληνες, ανάμεσά τους και η οικογένεια Ευαγγελάτου, το φετινό Πάσχα συμβόλισε μια «επανεκκίνηση» μετά από δύο χρόνια που γιορταζόταν εν μέσω καραντίνας.

Το αδιαχώρητο επικράτησε στα ελληνικά χωριά και νησιά, με εκατομμύρια κόσμου να ταξιδεύουν εκτός Αθηνών, με το YOU να βάζει πλώρη για τις Σπέτσες, όπου συνάντησε την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο, περνώντας μαζί τους τρεις μέρες θρησκευτικής κατάνυξης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το νησί του Αργοσαρωνικού αποτελεί αγαπημένο τους προορισμό, που τον επισκέπτονταν τακτικά τα προηγούμενα χρόνια και εκεί έκαναν το τελευταίο τους Πάσχα το 2019, πριν ακόμα ξεκινήσουν τα περιοριστικά μέτρα. Τότε ήταν μαζί τους η κόρη τους Λυδία, σήμερα έχει ενηλικιωθεί (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει) και πλέον κάνει διακοπές μακριά από τους γονείς της, για εκείνους όμως ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να μείνουν ξανά μόνοι και να θυμηθούν τα παλιά.

Έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος πέρασε το ζευγάρι, φτάνοντας στο νησί τη Μεγάλη Παρασκευή, προσκυνώντας τον Επιτάφιο και συμμετέχοντας στην περιφορά που γίνεται κάθε χρόνο, με τη συνάντηση των τεσσάρων εκκλησιών στην πλατεία Ποσειδωνίου.

Το Μεγάλο Σάββατο ήταν η πρώτη μέρα που είχαν την ευκαιρία να χαρούν ουσιαστικά, ξεκινώντας με ποδηλατάδα κατά μήκος του λιμανιού, αγαπημένο τους σπορ, το οποίο τιμούν κάθε φορά στις διακοπές τους. Ειδικά η Τατιάνα έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετη χαιρετώντας τον κόσμο, ενώ έκανε πετάλι. Το ίδιο βράδυ, οι δύο δημοσιογράφοι και παρουσιαστές έλαβαν το Άγιο Φως στην Ανάσταση, ανταλλάσσοντας ευχές για ένα πιο φωτεινό «αύριο», ενώ την Κυριακή του Πάσχα στο προσκήνιο βρέθηκε το παραδοσιακό τραπέζι μαζί με το κάψιμο του Ιούδα στην πλατεία της Κουνουπίτσας.

Πηγή: youweekly