Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΣαν ανάκτορο, κυματίζει η ελληνική σημαία: Αυτό είναι το σπίτι που μένει...

Σαν ανάκτορο, κυματίζει η ελληνική σημαία: Αυτό είναι το σπίτι που μένει σήμερα ο Σφακιανάκης μετά τον χωρισμό

Νότης Σφακιανάκης: Ο καλλιτέχνης που έχουν αγαπήσει γενιές και γενιές πέρασε μία δύσκολη περίοδο στην προσωπική του ζωή.

Μόνος κι έρημος

Μπορεί ο Νότης Σφακιανάκης να μην περνά και την καλύτερη περίοδο της ζωής του αναφορικά με την προσωπική του ζωή, ωστόσο δεν θα πάψει ποτέ να νιώθει ένας περήφανος μπαμπάς τόσο για την κόρη του Αφροδίτη, όσο και για το γιο του Απόλλωνα.Πλέον ο δημοφιλής τραγουδιστής ζει μόνος και έρημος στο σπίτι του στα νότια προάστια μετά τον φημολογούμενο χωρισμό με τη γυναίκα του.Σήμερα, η συγκεκριμένη βίλα φαίνεται να κοστολογείται γύρω στα 6 εκατομμύρια ευρώ.Μάλιστα πριν μερικά χρόνια το σπίτι του γνωστού τραγουδιστή είχε βγει στο…σφυρί για χρέη 300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Freddo», ο Νότης Σφακιανάκης είχε μπει σε μια σκληρή δικαστική περιπέτεια εδώ και πολλά χρόνια, η οποία ξεκίνησε από τη στιγμή που δεν αναγνώρισε οφειλή σε ιδιώτη από το 1999, ο οποίος με τη σειρά του διεκδικούσε την πολυτελή βίλα του τραγουδιστή.

Η ληστεία

Σύμφωνα με την εκπομπή «Εδώ και τώρα» στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER , πριν μερικά χρόνια οι άγνωστοι κατάφεραν να μπουν στο σπίτι απενεργοποιώντας το σύστημα συναγερμού, με αποτέλεσμα να δράσουν χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό και τελικά να αποσπάσουν κοσμήματα και αντικείμενα συνολικής αξίας παραπάνω από 50.000 ευρώ!

Το περιστατικό αυτό έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι να γινόταν μια αρχική έρευνα και όπως είναι φυσικό σόκαρε την οικογένεια του γνωστού τραγουδιστή, αφού θα μπορούσε η διάρρηξη να έχει πολύ χειρότερη εξέλιξη, αν κάποιος ξυπνούσε και ερχόταν αντιμέτωπος με τους κλέφτες. Τέλος καλό όλα καλά από την στιγμή που δεν υπήρξε βία και τραυματισμός.

Δείτε το σπίτι του

spiti noti sfakianaki varkiza 1 spiti noti sfakianaki 1 vila noti sfakianaki varkiza 1 vila noti sfakianaki 1

Τα πιο σημαντικά