Σάμος: Μετανάστης έγλειψε συσκευασία γιαουρτιού και την έβαλε ξανά στο ψυγείο

13 Οκτωβρίου, 20203:57 ΜΜ
More videos

Μέσω των εικόνων που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους δράστες της συγκεκριμένης πράξης.

Αντιδράσεις προκάλεσε βίντεο που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου φαίνεται μετανάστης σε σούπερ μάρκετ στη Σάμο να γλείφει συσκευασία γαλακτοκομικού προϊόντος από ψυγείο και να την επιστρέφει από εκεί που την πήρε γελώντας.

Δείτε το βίντεο:

Το video λίγων δευτερολέπτων που καταγράφηκε σε κατάστημα στο Βαθύ, διαδόθηκε και το ζήτημα πήρε διαστάσεις, αφού οι μετανάστες προέβησαν σε μια ανεπίτρεπτη ενέργεια την ώρα που τα υγειονομικά μέτρα είναι αυστηρά λόγω της πανδημίας.

Μέσω των εικόνων που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους δράστες της συγκεκριμένης πράξης.

Για το εν λόγω συμβάν μίλησε και ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Γιώργος Στάντζος, ο οποίος με ανάρτηση του στο Facebook τονίζει:

«Για το βίντεο σε κατάστημα της Σάμου που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον ηλεκτρονικό τύπο ( όπου εμφανίζεται 1 μετανάστης να γλείφει προκλητικά γελώντας συσκευασία τροφής και ο άλλος να βιντεοσκοπεί επίσης γελώντας) η Αστυνομία έπραξε με ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ το καθήκον της, έχουν συλληφθεί και έχουν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Τέτοιου είδους αντικοινωνική συμπεριφορά-εν μέσω πανδημίας-πρέπει να τιμωρείται από όπου και αν προέρχεται. Ευχαριστούμε την Ελληνική Αστυνομία για τη περιφρούρηση της δημόσιας ασφάλειας και υγείας».

Για το βίντεο σε κατάστημα της Σάμου που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον ηλεκτρονικό τύπο ( όπου…

Gepostet von Georgios Stantzos am Montag, 12. Oktober 2020

 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News