Σάμος: Αuτός είναι ο 49χρονος που σκοτώθηκε στην πτώση του ελικοπτέρου- Απόστρατος και πατέρας δύο παιδιών

14 Ιουλίου, 2022 6:52 ΜΜ
More videos

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η σύζυγός του

Θρήνο στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει ο τραγικός χαμός του 49χρονου Θεόδωρου Βλάχου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά την συντριβή του πυροσβεστικού ελικοπτέρου σε θαλάσσια περιοχή της Σάμου.

Θύματα της πτώσης του ελικοπτέρου, ήταν ο ίδιος ο 49χρονος μεταφραστής, αλλά και ένας 55χρονος Ρουμάνος, ενώ διασώθηκαν ο Μολδαβός πιλότος και ο ομοεθνής του μηχανικός. Το ελικόπτερο κατέπεσε λόγω ισχυρών ανέμων, στην προσπάθειά του να αντλήσει νερό για την κατάσβεση της φωτιάς.

Ο 49χρονος Έλληνας ο οποίος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από διασώστες, ήταν απόστρατος της Αεροπορίας Στρατού και ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών. Η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι του έχουν βυθιστεί στο πένθος, ενώ η σύζυγός του είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο αδερφός του αδικοχαμένου Θ. Βλάχου, ο οποίος είναι στρατιωτικός, μίλησε στον Alpha και είπε ότι «έφυγε υπηρετώντας το καθήκον»Όπως εξήγησε, ο αδερφός του, ήταν ένας άνθρωπος με αυταπάρνηση, ενώ κάθε χρόνο, συμμετείχε στις προσπάθειες κατάσβεσης των πυρκαγιών και ειδικά στο νησί της Σάμου, όπου γνώριζε πολύ καλά τη μορφολογία του.

Ο αδερφός του 49χρονου μεταφραστή, σημείωσε ότι ο Θεόδωρος Βλάχος ήταν και συντονιστής των πυροσβεστικών δυνάμεων από αέρος, ενώ όπως είπε, την Κυριακή θα επέστρεφε από την υπηρεσία του, προκειμένου να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του και να πάνε όλοι μαζί διακοπές. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο αδερφός του είχε ενημερωθεί για τους ισχυρούς ανέμους στην περιοχή και είχε εκφράσει την ανησυχία του στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το απόγευμα, μόλις δύο ώρες πριν τη μοιραία συντριβή.

Δείτε το βίντεο: