Σαμαράς κατά Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: «Θα τους καθίσω στο σκαμνί, σας το υπόσχομαι»

30 Μαρτίου, 2018 6:44 ΜΜ
More videos

Σκευωρούς και συκοφάντες χαρακτηρίζει ο Αντώνης Σαμαρας τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τα μέλη της κυβέρνησης σε συνέντευξή του στο περιοδικό Crash. 

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis  δήλωσε:

«…Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να ρίξουν λάσπη στον ανεμιστήρα. Όχι να διερευνήσουν τι πραγματικά συνέβη. Ε, αυτή η λάσπη θα γυρίσει στα πρόσωπά τους.. Σκληρή θα είναι η ιστορία για τους σκευωρούς και τους συκοφάντες. Θα τους πάω μέχρι τέλους και θα λογοδοτήσουν. Σας το υπόσχομαι».

Σχετικά με τη διαπραγμάτευση για το όνομα της ΠΓΔΜ, την οποία έχει αρχίσει η κυβέρνηση, δήλωσε:

«Φυσικά και ο Τσίπρας δεν κάνει ό,τι έκανε ο Καραμανλής. Ο ίδιος δεν έχει αναφερθεί ρητά σε όνομα με την λέξη “Μακεδονία”. Σύνθετο όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό θα μπορούσε να είναι χωρίς αναφορά στη Μακεδονία… Εγώ τότε είχα δημόσια εκφράσει τη διαφωνία μου να δεχθούμε όνομα με τη λέξη “Μακεδονία”, αλλά είχα αποδεχθεί το erga omnes και την προοπτική αλλαγής του Συντάγματός της».

Τέλος, αναφέρθηκε στις σχέσεις που διατηρεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και με τον Κώστα Καραμανλή: «Τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον στήριξα και τον στηρίζω. Θα βοηθήσω την παράταξη μου με όλες μου τις δυνάμεις, να κερδίσει τις εκλογές και να απαλλαγεί ο τόπος από τον ΣΥΡΙΖΑ! Θα δώσω και εγώ τη μάχη, όχι απλώς για να κερδίσουμε αλλά και για να πάρουμε την αυτοδυναμία. Όπως επίσης μιλάμε και με τον Κώστα Καραμανλή. Και όταν δοθεί η ευκαιρία ανταλλάσσουμε και απόψεις. Η στάση που κρατάει είναι προσωπική του υπόθεση. Δε θα την κρίνω εγώ».

Πηγή: the caller.gr