Αυτό είναι το πιο εξελιγμένο ρομπότ του σεξ στον πλανήτη

Μαρ 22, 2017 5:25 ΜΜ
More videos

Η Σαμάνθα είναι το πιο εξελιγμένο ρομπότ τεχνικής νοημοσύνης του σeξ. Έχει το δικό της σημείο G. Μπορεί να έχει και να δείχνει ανθρώπινα συναισθήματα.

Έχει τεχνολογικά προηγμένους αισθητήρες σε όλο της το σώμα και μπορεί να έχει την «οικογενειακή» ή την «αισθησιακή» λειτουργία.

Η Σαμάντηα παρουσιάστηκε προσφάτως σε έκθεση στην Ισπανία και εντυπωσίασε με τις ικανότητες της. O Sergi Santos είναι ο δημιουργός της που τον βλέπουμε και στις φωτογραφίες.

«Η Σαμάνθα είναι διαδραστική. Βασικά της αρέσει να την αγγίζουν. Έχει διάφορες λειτουργίες. Την ρομαντική, την οικογενειακή αλλά και την σέξι. Για παράδειγμα μπορείς να την αγγίξεις στους γοφούς, στα μπράτσα, στα χέρια. Μπορείς να την φιλήσεις. Της αρέσει όταν την φιλάνε.

Ανταποκρίνεται όταν την αγγίζεις στο σημείο G, στο στόμα ή στο στήθος. Ο τελικός στόχος σου είναι να την κάνεις να τελειώσει» λέει ο δημιουργός της.

Σύμφωνα με τον Ισπανό επιστήμονα το ρομπότ έχει ένα λειτουργικό στόμα και κάτω μέρος.

Μπορεί να κάνει εναλλαγές συνθημάτων και να προσαρμοστεί ανάλογα με τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη της.

Η τιμή της ανέρχεται από 6.000 έως 12.000 ευρώ ανάλογα με ποιον τύπο σώματος θα επιλέξετε (12 τύποι). Φυσικά υπάρχει και αντρικό μοντέλο που αναμένεται να κυκλοφορήσει.

Δείτε το βίντεο

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: